Huis Tuin

Huis Tuin

Malm Nachtkastje Instructies

De Malm nachtkastje is van Zweeds stijl inrichting gigant IKEA . Het past tegen de muur naast een bed en heeft planken voor tijdschriften en boeken , evenals een diepe uittrekbare lade . De Malm bed vereist een paar tools en stappen maar uiteindelijk zul je een slanke aantrekkelijke aanvulling op uw slaapkamer meubilair te hebben. Wat je nodig hebt
Hammer
kruiskopschroevendraaier
gewone schroevendraaier
inbussleutel
perforator
Toon meer instructies
1

Bevestig het magazine kast om de belangrijkste muur van de tafel . U vindt de hamer en kruiskopschroevendraaier in deze stap. Naar de plank te sluiten , gebruikt u de meegeleverde houten pluggen , schroeven en metalen inserts van uw accessoire pakket . De plank is in twee delen , een voor de onderste plank en een voor de voorzijde van het rek . Bevestig deze samen op een "L" hoek en bevestig deze aan de lijst muur . Kopen van 2

Monteer de bovenste lade en bevestig deze aan de muur. De kruiskopschroevendraaier Schuiflade rollen aan de binnenkant van de lade wanden eerste . Maak dan gebruik van de houten pluggen aan de muur Het assembleren en twee kanten op elkaar om een ​​blok gevormd vormen "u . " Pop de korte schroeven in de uitgesneden gaten en gebruik de gewone schroevendraaier om de bovenste lade hechten aan de lijst muur .
3

Bevestig de metalen platen die de onderste lade zal zijn plaats te houden . Met de bijgeleverde inbussleutel , schroef deze platen in het rolmechanisme van de bovenste lade . Deze platen zullen de ladekast te houden en laat het gemakkelijk heen en weer schuiven in de lade -eenheid . Schuif de lade op zijn plaats .

Kies 4 als u de lade aan uw bed . Als u een houten frame met een rand die de lade zal houden , de positie van de metalen platen op je bed frame waarin u de tafel te bevestigen . Met de platen als een gids, markeren waar de schroeven zal gaan met een perforator .
5

Zet de tafel omhoog naar de gewenste positie . Met behulp van de bevestigingsgaten in het bed tafel muur , punch beginnen gaten in de muur . Gebruik de kruiskopschroevendraaier te eindigen bevestigingsschroeven door deze gaten .
6

Bevestig het bed tafel om uw bed frame. Als u gekozen om het bed tafel hechten aan uw houten bedframe , schroef de metalen platen geplaatst in stap vier . Kant van uw bed frame op zijn plaats en bevestig de bed tafel .

Hoe noem je die bedden Dat hebben Gedempte Hoofdeinden

Bedden die achterwanden hebben opgevangen zijn bekend onder de verschillende namen van hun achterwanden : ? Gestoffeerde hoofdborden , kussens hoofdeinde of gecapitonneerde hoofdeinde. Een relatief nieuwe vorm van hoofdeinde , worden ze opgevuld of kussens om maximaal comfort te bieden voor mensen die genieten van slepende in bed of het lezen of tv kijken . Gestoffeerde bedden , die bestaan ​​uit

Meer dan ooit