Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >> Content

Hoe maak je een Magnolia grandiflora Germinate

De Magnolia grandiflora dankt zijn naam aan de reus , geurende bloesems die de boom versieren . Deze groenblijvende bomen groeien goed in warme klimaten , zoals het zuiden van de Verenigde Staten , Azië en Australië . De boom geeft veel zaden. Zeer weinig ontkiemen natuurlijk net vallen uit de boom. In plaats daarvan , ze groeien beter na het passeren van het spijsverteringskanaal van de kleine wilde dieren . De zaden worden omgeven door een vettige fruit dat trekt trekkende en overwinterende vogels. Om de zaden ontkiemen thuis , is het belangrijk om de buitenste zaadhuid los , het nabootsen van de werking van digestion.Things een dier heb je nodig
Rubberhandschoenen
Tabel mes
Kleine plastic kuip < br > 2 -inch turf potten , een voor elke zaailing
Oppotten media
Jellyroll pan
Oude venster scherm
Plastic wrap
Gallon potten
Toon meer instructies
< br > 1

Doe de rubberen handschoenen . Sommige mensen ervaren contact dermatitis van de magnolia sap .

Verwijder Pagina 2 verschillende van de grote zaadkegels van een magnolia boom. Kies kegels waar het fruit heeft verduisterd en gedroogd.
3

Reach in de gaten van de kegel met de tafel mes en wrikken de zaden van alle kegels .
4

Vul de kleine plastic kuip met water en genieten van de zaden een nacht .
5

Vul elke turf pot met potgrond media . Dit is een mengsel van potgrond en veenmos . Plaats de potten op de jellyroll pan . Giet water in elke pot tot het water druppelt uit de bodem en in de pan . Laat het water grondig 's nachts genieten van de potten. Voeg meer water toe als ze droog uitzien in de ochtend.
6

Verwijder de zaadjes uit het water . Wrijf elk zaadje op het raam scherm om de zaadhuid te ruwen . Draai elk zaadje vaak zodat de vacht goed gescoord .


7 een zaad in elke pot bevochtigd bodem . Bedek de hele lade van potten met plasticfolie en plaats de lade in een zonnige plaats .

Controleer 8 de potten dagelijks. Als er geen water op de onderzijde van de plastic verpakking , water de pot . Verwijder de plastic verpakking wanneer de zaailingen zijn lang genoeg om de plastic aanraakt .
9

Transplant elke zaailing een liter formaat pot als de zaailing is 4-6 centimeter lang .
< br >

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1002114498.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.