Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >> Content

Hoe te Vexar Tree Shelters Install

Vexar is een merk van de boom beschermer netten gebruikt om te schuilen de aanbesteding boomstammen en bladeren van zaailingen en jonge boompjes . Vervaardigd door Minnesota - gebaseerde Conwed Plastics , het merk Vexar is zo in de kinderkamer handel die de naam die vaak wordt gebruikt om andere merken van soortgelijke producten beschrijven bekende , volgens het Amerikaanse ministerie van National Resources Conservation Dienst Landbouw . Vexar schuilplaatsen worden gebruikt om te voorkomen foerageren van wilde dieren, zoals herten en stam of wortel girdling door ondergrondse dieren, zoals veldmuizen . De stijve , maar licht elastische , kunststof gaas buizen zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden bijgesneden om de hoogte van uw specifieke boom plantings.Things Je
Lengte van schone PVC pijp paar centimeter langer dan de Vexar buis < br behoefte aan te passen > Vexar onderdak
Toon meer instructies
1

Schuif de lengte van Vexar buis over de buitenkant van een PVC pijp die groot genoeg is in diameter te glijden over de jonge boom gebladerte . Schuif de slang langs de pijp tot een gladde en zelfs - . Veel als het zetten kousen op een been

Verzamel 2 van de takken van de luifel zachtjes in de ene hand om ze te comprimeren en het gemakkelijker maken om te schuiven de PVC- pijp over hen.
3

Schuif de Vexar bedekte PVC pijp over de bovenkant van de zaailing of jonge boom zorgvuldig met uw vrije hand , zorg dat o afbreken dat takken of gebladerte .
4

Nestle de Vexar bedekte pijp naar beneden in de grond tussen de 1 en 6 centimeter . Als ondergrondse woelmuizen zijn een punt van zorg in uw regio begraaf de buis dichter bij de 6 -inch diepte .
5

Houd het Vexar huls stevig met een hand en met de andere , trek de PVC pijp liner en uit de boom beschermer .

Firm 6 elke verplaatste grond rond de voet van de Vexar huls zodat het stabiel blijft in de bodem.
7

Herhaal , indien nodig , voor elke boom die bescherming nodig heeft. U kunt dezelfde PVC buis hergebruiken .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1002114451.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.