Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >>

Hoe maak je een Mature Cedar Tree Move

Ceders zijn naaldbomen gekenmerkt door pittige geurende schors en lange naalden . Volwassen ceders van elke grootte kunnen worden getransplanteerd , maar kleine bomen beter neiging om eerlijk in de transplantatie . Om met succes te transplanteren een ceder , moet de kluit bevrijd worden van de omliggende grond met minimale schade aan de plant. Als de boom heeft een stam van minder dan 4 cm in diameter , kunt u het transplanteren zonder het gebruik van zwaar materieel . Wat je nodig hebt
Schop
Tarp
Het meten
Compost
Peat Moss
Toon meer instructies
1

Kies een locatie voor uw ceder waar het volle zon zal ontvangen . Vermijd plaatsen die gevoelig is voor overstromingen. Zorg ervoor dat de locatie is ten minste vijf meter afstand van andere bomen en borstels . Kopen van 2

Water het gebied rond de ceder grondig een paar dagen voor de transplantatie . Watering helpt de boom weer de transplantatie en vochtige grond is makkelijker om mee te werken .
3

Met behulp van een schop , graven een 20 - inch diepe greppel rond de basis van de ceder. De diameter van de sleuf moet 2 meter breder dan de diameter van de onderste takken .
4

graven in de wortels van de boom bij een hoek van 45 graden , en knip de penwortel gehecht aan de kluit . Rock de boom heen en weer om de wortels los te maken van de omliggende grond . Zodra de wortels worden losgemaakt , zorgvuldig de boom slepen naar een zeil voor vervoer .
5

Graaf een gat om de ceder transplanteren in . Zorg dat het ruim is minstens twee keer de breedte en de diepte van de wortels van de ceder . Laat de ceder niet weg uit de grond voor meer dan een uur .
6

de boom en zeil aan de boom nieuwe locatie van het vervoer . Plaats de boom in het gat , en vult de omgeving met gelijke delen vuil , compost en turf mos .
7

Plaats de bodem tot een 6 - inch hoge gracht rond de voet van de boom te maken. Dit zal zorgen voor de wortels krijgen voldoende water . Water de ceder een keer per week met 2 tot 3 liter water .

Welk klimaat Vijgen groeien het best in

? Vijgen ( Ficus carica ) behoren tot de eenvoudigste en meest heerlijke achtertuin vruchten je kunt groeien . Vet , sappig en vol met geconcentreerde smaak , vijgen kunnen heerlijk direct van de boom of verwerkt tot jam , bars of taarten . Vul een vijg met - basilicum geregen geitenkaas en besprenkel met honing voor een show-stoppen voorgerecht . Als uw mond verrukkelijke , kan je je afvragen als

Meer dan ooit