Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom zijn Varens kunnen groeien 20 meter hoog

? Erkend als een van de oudste planten op aarde , varens zijn tropische evergreens die goed gedijen in vochtige , vochtige plaatsen . Deze schaduw - liefhebbers produceren rijke groene , vaak vederlicht , schijfjes en kunnen variëren in grootte van kleine struiken tot grote bomen . Familie van 12.000 soorten de varen omvat 800 boomvarens . Hoewel de grootste boomvarens , zoals de Australische boomvaren , algemeen gemiddelde hoogten rond 30 meter , ideale groeiomstandigheden zal toelaten dat sommige gezonde boomvarens tot 20 meter of 65 meter te bereiken . Bodem

Boomvarens groeien het best is leem , licht zure bodems die los en goed gedraineerde zijn . Hoewel de boomvaren gedijt het best in vochtige omgevingen , verzadigde bodems zijn tegenmaatregelen om de groei en moeten worden vermeden . Boomvaren wortels liever koele grond omgevingen , dus het is best om de boomvaren te planten op een koele , schaduwrijke plaats .
Climate

Samen met een koele en schaduwrijke bodem milieu , de boomvaren eisen koele , vochtige temperaturen voor een gezonde ontwikkeling . Deze tropische boom heeft temperaturen die gemiddeld tussen de 60 en 70 graden Celsius met een hoge luchtvochtigheid, volgens de Universiteit van Georgia Cooperative Extension . De boomvaren is een intolerantie voor koude temperaturen , maar ook aan extreem hete , droge omstandigheden.
Fertilizer

De boomvaren heeft een langzame groei en zal nog vele jaren duren tot een hoogte van 65 meter te bereiken . Regelmatige voedingen met een slow- release meststof bevorderen verhoogde kracht , terwijl het aanvullen van voedingsstoffen van de boomvaren 's . Gebruik altijd een goed uitgebalanceerde meststof ontworpen voor varens en toepassing volgens de richtlijnen om te voorkomen dat verwonden van de boomvaren .
Care

De gezonde boomvaren vereist zeer weinig snoei en onderhoud . Beschadigde en zieke bladeren moeten worden verwijderd uit de boomvaren als ze lijken. Gebruik altijd scherp , steriel snoeischaar om de bezuinigingen te maken. Houd de boomvaren 's bodemmilieu vochtig maar nooit verzadigd of droog. Mijten, wolluis en andere voeden insecten komen vaak roofdieren van de boomvaren . Een gezonde ontwikkeling te behouden , is het belangrijk om bladeren van de boom varens en planten gebied regelmatig te inspecteren en parasitaire onmiddellijk te behandelen. De insecticiden moeten grondig worden toegepast en volgens de instructies om ervoor te zorgen dat alle bladeren vallen .

Soorten van Wilde Kersen die groeien in Virginia

We hebben de neiging te denken van kersen als elegante tuin bomen , bedekt met geurige bloemen en zoet fruit , maar ze zijn ook opportunistisch en niet veeleisend bomen die heel goed doen op hun eigen in het wild. Een paar soorten kersen komen vaak buiten teelt , hebben ofwel gegroeid natuurlijk in hun eigen habitat of ontsnapt uit een tuin of boomgaard via vogels die de kers zaden in de natuur he

Meer dan ooit