Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >>

Hoe maak je een Hackberry Seed Sprout

De gemeenschappelijke hackberry ( Celtis occidentalis ) is een sier schaduw boom vaak geplant als een landschappelijk boom vanwege zijn vermogen om een ​​verscheidenheid van omstandigheden tolereren . De boom produceert donkerrode bessen die verschillende soorten van de winter vogels lokken naar uw huis, inclusief spotvogels en roodborstjes . Succes kiemende een hackberry zaad vraagt ​​om de juiste groeiomstandigheden en medium . Goed wordt gedaan, zullen de zaden ontkiemen in een jonge boom die groeit waar verschillende andere rassen kunnen niet thrive.Things Je zult Briefpapier handdoek nodig
rits plastic zak
Plastic potten
goed doorlatende grond < br > Mulch
Toon meer instructies
1

Dompel de Hackberry zaden in water gedurende tenminste 24 uur . Dit verzacht de zaad buitenste kern , waardoor water en voedingsstoffen door te dringen . Kopen van 2

Bevochtig genoeg enkele vellen keukenpapier om alle hackberry zaden je begint tegemoet . De papieren handdoek moet vochtig zijn , niet drijfnat .

Verwijder 3 een zaadje uit het water en plaats deze in het midden van de papieren handdoek . Vouw het papier handdoek om een zakje te maken. Draai het zakje boven om te voorkomen dat de zijkanten van de opening. Herhaal dit proces op de resterende zaden .
4

Leg de zaden in een enkele laag in een plastic zak met ritssluiting . Niet de zak te sluiten voordat u deze in de koelkast . De open zak kan de lucht te stromen in de zak , die cruciaal is voor de zaden te ontkiemen en voorkomt schimmelvorming .
5

Laat de zaden in de kou te blijven totdat ze beginnen te ontkiemen . Besteed aandacht aan het keukenpapier en bevochtigen indien nodig . Zodra de zaden ontkiemt zijn , trek ze uit de koelkast .

Plaats 6 de zaden in aparte plastic potten gevuld met goed doorlatende grond . Graaf een 3/8-inch gat voor de gekiemde zaden . Plaats de gekiemde zaden in het gat en opvulling met de originele stof. Bedek de bodem met een dunne laag mulch .
7

Bewaar de planten in een warme omgeving , totdat ze zijn begonnen met wortels ontkiemen . Zodra dit gebeurt , de hackberry zaailingen zijn klaar om te worden geplant . Plant de zaden in een gebied dat de volle zon ontvangt . De winterharde boom gedijt in bijna elke grondsoort , waaronder leem , zure, alkalische , rijk of klei .

Hoe maak je een Widowmaker boom gesneden

Grote bomen brengen schoonheid , schaduw en structuur naar huis landschappen maar altijd meegroeien met specifieke overwegingen . Ze vereisen regelmatig voedsel en water , met snoeien voor onderhoud en vormgeven . Bomen die gaan zonder snoeien topzwaar en onstabiel en kunnen widowmakers ontwikkelen - onstabiel ledematen en takken . Widowmakers worden zo genoemd vanwege hun neiging om zonder waarsc

Meer dan ooit