Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >> Content

Feiten over Sycamore Leaves

De Amerikaanse plataan ( Platanus occidentalis ) torent hoog boven het landschap en is het meest bekend om zijn lichte , exfoliërende schors . Inheemse van oostelijk Noord-Amerika , het groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw winterhardheid zones 4 tot en met 9 . Hoewel schors van de plataan is aantrekkelijk, zijn grote , toothy bladeren problemen opleveren voor tuinders die graag deze enorme boom hebben op hun eigendom . Blad Vorm

Sycamore bladeren zijn middelgroot tot groot , variërend van 4 tot 10 centimeter in de breedte , en ze zijn vaak breder dan ze lang . De bladeren hebben 3-5 lobben met grove tanden langs de randen van het blad . In het algemeen sycomoorbladeren enigszins lijken op esdoorn bladeren , en in feite gemeenschappelijke naam van de plataan 's kunnen zijn afgeleid van die van de gewone esdoorn ( Acer pseudoplatanus ) , een Europese inwoner , omdat Europese kolonisten zagen een gelijkenis tussen de esdoorn en deze Noord-Amerikaanse boom .
Gebladerte van de daling

de visuele aantrekkingskracht van de plataan in de herfst en winter heeft meer te maken met de afwezigheid van de bladeren dan met hun val kleur. Sycamore laat draaien een onopvallende bruine of geel - bruin in de herfst , en ze kunnen niet concurreren met de meeste esdoorns in termen van herfstachtig aantrekkelijkheid. Zodra de bladeren vallen , maar de boom aantrekkelijk gevlekte schors wordt blootgesteld , waardoor de boom staan ​​in de late herfst bos .
Sycamore Anthracnose

Sycomoren zijn bijzonder gevoelig voor anthracnose , een schimmelinfectie die bladvlekkenziekte veroorzaakt en kan leiden tot het volledige verlies van de bladeren van de boom . Nadat de bladeren vallen in eerste instantie , meestal in het voorjaar , ze meestal terug groeien , maar de schimmel trekt zich vaak in de takken en opnieuw infecteren later in het seizoen verlaat . Herhaalde infecties gedurende een periode van jaren kan vervormde groeipatronen veroorzaken en kan de boom gevoelig voor andere, meer ernstige vormen van de infectie te maken.
Bladeren en gazons

platanen en gazons niet goed met elkaar opschieten . De bomen hebben een overvloed van bladeren , en de dichte schaduw gecreëerd door hun bladeren maakt groeiende gras onder hen uitdagend. Bladeren hebben de neiging te dalen gedurende het hele jaar , en het volume van zwerfafval ontstaat een onaantrekkelijk puinhoop onder de boom . In de herfst , wanneer de bomen van de boom valt , het grote aantal brede bladeren maakt meestal een dikke mat die , indien niet opgeruimd , kan het gras verstikken eronder .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1002113950.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.