Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >>

Hoe maak je een Buckeye Tree Groeien in een Pot

Ohio Buckeye ( Aesculus glabra ) is bekend om zijn glanzende , chocolade- gekleurde zaden die van een kleurtje voorzien indianen vergeleken het zaad voor het oog van een bok, vandaar de naam Buckeye "oog . " . Het groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 4-7 , en zaden vereisen een chill periode om te ontkiemen , waardoor september en oktober is de ideale tijd om te rijpen zaden en pot ze te verzamelen. Verlaat Buckeyes in zaaddozen tot klaar om te planten om te voorkomen dat het drogen out.Things Je
5 - liter container nodig
Boor met 1/4 inch bits
Gravel golfbal of kleiner
potgrond dat is los en afvoeren goed
Verschillende rijp buckeye zaden
gaas
10-10-10 meststof
Toon meer instructies
1

Draai de container ondersteboven en boor zeven tot 10 drainage gaten in de bodem . Wanneer u klaar bent , schakelt u de kuip op de kop . Kopen van 2

Vul de bodem van de container met grind 1-2 cm diep . Het grind voorkomt afvoer gaten van inpluggen met bodem, wat zal resulteren in de pot overstromingen.
3

Toevoegen potgrond aan binnen 4 centimeter van de bovenkant van de container .

4

Schil de doppen van de Buckeyes en gooi ze weg . Plaats 02:58 zaden in de container boven de potgrond . Buckeyes hebben een 50 procent kiemkracht , dus het planten van extra zal zorgen voor minstens een kiemt .
5

Bedek de zaden met 3 centimeter van potgrond . ( Als u eekhoorns , bedekken zaden met 2 centimeter van potgrond , knippen gaas om te passen in de diameter van de pot en plaats het scherm bovenop de potgrond om eekhoorns te voorkomen dat het opgraven van de zaden . Finish door het bedekken van de scherm met 1 centimeter van potgrond . )

plaats 6 de pot op een schaduwrijke plaats beschermd tegen wind dus als zaden ontkiemen , zal zaailingen niet verbranden of te lijden schade door de wind .
7

Water de grond totdat het nat is , maar niet drassige . Houd de grond gelijkmatig nat, niet waardoor het uitdrogen , totdat zaden ontkiemen .
8

Verwijder alle spruiten , behalve een wanneer zaailingen verschijnen , het bijhouden van de meest krachtige plant . Water een totaal van 1 cm per week . Zorg ervoor dat u niet teveel water .
9

Bemesten zaailingen licht een keer per maand met 10-10-10 kunstmest , te beginnen in het voorjaar . Stoppen met kunstmest en water ongeveer half augustus , zodat de boom kan voorbereiden op kiemrust.

How to Get Rid van Insecten in Olijfbomen

Olijfbomen - Olea europaea - van nature voorkomen in Azië , Afrika en het Middellandse Zeegebied . Deze aantrekkelijke bomen dragen veer - vormige , grijs- groene bladeren en onderscheidende knoestige takken. Kleine , roomwitte bloemen geven manier om eetbare vruchten . Terwijl olijfbomen hebben minder ongedierte problemen dan de meeste andere fruitbomen , een paar insecten nog steeds invloed op d

Meer dan ooit