Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >> Content

Groei Problemen voor een Paarse lila

Met die heerlijk geurende bleke paarse bloemen , paarse sering ( . Syringa spp ) biedt een welkome beetje kleur aan het voorjaar landschap . Seringen groeien in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 3 tot en met 5 . Bij sommige rassen , dit plezier is tweeledig als de bomen zal een tweede keer bloeien tijdens het groeiseizoen . Paars seringen zijn gevoelig voor verschillende ziekten en ziekten die , evenals slechte groeiomstandigheden , kan leiden tot slechte ontwikkeling onder andere problemen . Bodem

natte grond is gevaarlijk en schadelijk voor paarse seringen . Goed doorlatende grond heeft de voorkeur van paars lila en grond die te nat is kan leiden tot een verdronken lila plant. Om deze situatie te voorkomen , planten seringen in goed beluchte bodem die goede structuur heeft en is het onwaarschijnlijk dat doordrenkt worden. Voeg in veenmos en compost de bodemstructuur te verbeteren vóór het planten , als achteraf , is er weinig te doen , en het transplanteren van een gevestigde lila plant is moeilijk .
Voedingsstoffen
< p> Teveel stikstof in de bodem zal leiden tot overvloedig loof groei , maar slechte knop en bloem productie van de lila plant. Test uw grond vóór het planten om te zorgen dat er een goede balans van voedingsstoffen beschikbaar zijn , en wijziging van de bodem als dat nodig is. Compost toe te voegen vóór het planten , het mengen in een 3 inch diepe laag compost om duurzame voeding te bieden indien nodig. Over het groeiseizoen , kan compost thee of zijkant dressings van compost of mest worden gebruikt indien nodig.
Zon

Seringen groeien het best in de volle zon , en zonder voldoende zonlicht , kunnen de planten slechte groei en vertonen weinig , indien aanwezig, bloesems ontwikkelen. Hoewel bepaalde rassen zijn meer schaduw tolerant dan andere , zal de volle zon leiden tot krachtige en stevige groei . Plant uw lila in een gebied waar het veel direct zonlicht krijgt , en waar er weinig gevaar schaduw van grotere boomkruinen of gebouwen .
Insecten en ziekten
< p > Ziekten die paarse sering kunnen beïnvloeden omvatten echte meeldauw , verwelkingsziekte Verticillium , meeldauw en bladvlekkenziekte . Deze ziekten veroorzaken vaak gebladerte te verkleuren , en in extreme gevallen , zal leiden tot de dood . In het algemeen , deze ziekten niet tot slechte groei , de dood komt vaker . Insecten die de paarse lila zal beïnvloeden omvatten snuitkevers , lila bladmineerders en lila boorders . Nogmaals, deze plagen veroorzaken gebladerte te verkleuren , maar zal zelden leiden tot groeiachterstand .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1002113813.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.