Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >>

Zal Palmbomen groeien in St. Augustine , Florida

? Wanneer mensen denken van Florida , ze denken vaak van palmbomen . Palmen groeien in alle regio's van de staat, en de kool palm ( Sabal palmetto ) is de officiële staatsgodsdienst boom. Sommige palmbomen hebben geveerde bladeren die veren lijken , terwijl anderen hebben handvormige , of palm - vormig, bladeren . Om palmbomen groeien in St. Augustine , kiest u een geschikt voor Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone 9a en plant hem in goed gedraineerde of zandgrond . Kouderesistentiegen

Palmbomen in St. Augustine te kunnen sporadische periodes van vorst en temperaturen onder het vriespunt verdragen . Plotselinge koude periodes veroorzaken meer schade dan geleidelijk afkoelen weer omdat planten geen tijd om te wennen aan de temperaturen in de winter hebben . Meer schade ontstaat aan palmbomen tijdens koud weer wanneer de luchtvochtigheid laag is of de wind sterk waait . Droogte - tolerante palmen weerstaan ​​koude temperaturen beter dan andere palmen , omdat ze zijn aangepast aan het leven op kleine hoeveelheden water . Omdat koude lucht vestigt zich in laaggelegen gebieden , denk palmbomen op hogere grond niet evenveel te lijden hebben de winter schade . Palmen geplant in de buurt van gebouwen en de muren zijn ook beschut tegen koud weer .
Cold Damage

De knoppen, of harten , palm stengels en de wortels groeien langzamer af als de koud weer , die de bomen verzwakt en maakt ze gevoelig voor ziekten . Gebruik geen bladeren met groene weefsel of de voedingsstoffen die nog in de bladeren verloren zullen gaan om de boom niet verwijderen . Verwijder alleen bladeren die volledig bruin en droog zijn . Spuit onmiddellijk de bladeren en harten met een koperen fungicide dat het equivalent van 4 procent metallisch koper te helpen ziekten te voorkomen bevat . Gebruik 4-6 theelepels koper fungicide per liter water en spuit elke zeven tot 10 dagen . Gebruik de sterkere tarieven en meer frequent voor palmbomen die zwaar beschadigd zijn . Als de grond rond de palm boom heeft bevroren , genieten van de grond met de koperen fungicide mengsel om de kans op wortel ziekten te minimaliseren. Als het vaatweefsel dat water geleidt in de kofferbak van de palmboom is beschadigd , de boom sterft meestal . Het eerste teken van beschadiging verschijnt wanneer sommige of alle van de bladeren instorting tijdens de eerste warme betekenen na vriestemperaturen. De boom kan overleven voor een paar jaar, maar zal blijven dalen .
Palms Met Pinnate Varenbladen

Pindo of jelly palm ( Butia capitata ) is de meest winterharde van de palmen met geveerde bladeren . Het groeit tot 15 meter hoog met een enkele stam en blauw - groene bladeren . Het is winterhard in USDA zones 8 tot en met 10 en heeft een matige zouttolerantie . Canarische Eilanden dadelpalm ( Phoenix canariensis ) is een opvallende exemplaar boom die tot 40 meter hoog groeit . Het heeft doffe diepe groene bladeren en is matig zout - tolerant. Een andere grote dadelpalm , Phoenix dactylifera , heeft grijs - groene bladeren en is zeer zout - tolerant. Beide groeien in USDA zones 8b tot en met 11 .
Palmen met Palmate Varenbladen

kool palm heeft een enkele stam en groeit tot 40 meter hoog . De doffe groene bladeren zijn costa- handvormige , wat betekent dat ze zijn handpalm gevormd met een middennerf die door het midden van de frond loopt . Het is winterhard in USDA zones 8a tot en met 11 . Meeste sabal soorten zijn matig tot zeer zout - tolerant. Windmolen palm ( Trachycarpus fortunei ) heeft donkergroene handvormige bladeren met zilverachtige onderkant . De single - fiber bedekte stam groeit tot 20 meter hoog . Het is winterhard in USDA zones 8a door 10a en kan lichte sneeuw tolereren . Het is matig zout - tolerant.

Waarom zijn er kleine gaatjes in Bark van Lace Leaf Maple

? Lace esdoorn ( . Acer palmatum var dissectum ) , ook wel bekend als threadleaf esdoorn voor zijn elegante , diep verdeelde bladeren , is een ster in de tuin , pronkend met zijn delicate vorm voorjaar en de zomer , en haar heldere gouden bladeren in de winter. Kant blad esdoorns groeien in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 5 tot en met 9 , afhankelijk van de soort .

Meer dan ooit