Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> bomen >>

Overbewatering vs Underwatering een Avocado

Groen bloesems geven aanleiding tot vruchten in de late zomer voor de meeste avocado (Persea americana ) cultivars en variëteiten . Avocado fruit opbrengsten zijn direct gerelateerd aan bodemvocht omdat de 40 - meter hoge boom moet voldoende water om voedingsstoffen te verplaatsen naar de vasculaire systeem voor uitbundige vruchtvorming . Overbewatering of underwatering de boom zorgt voor grote die- back die moeten worden opgelost. Avocado is winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten stoerheidsstreken 9b tot en met 11 Root Spread

Wanneer ze groeien in voorkeursomstandigheden - . Een full- zonlicht locatie met goed gedraineerde grond , een avocado boom produceert een wortel systeem dat de kap niet weerspiegelen. De boom groeit ondiepe wortels die iets verder reiken dan haar druppelen lijn , hetgeen lager is dan de uiteinden van de buitenste takken. Met zijn wortels nog in de bovenste 6-8 cm van de bodem , de boom heeft licht regent of korte irrigatie sessies voor vochtopname . Bijvoorbeeld, moet je avocado boom moet 20 liter water per watering sessie. Tijdens warm weer , kan de irrigatie elke week noodzakelijk meerdere malen te vochtige grond omstandigheden te handhaven . Het vermijden underwatering en overbewatering is van cruciaal belang voor de boom gezond vruchtlichamen en wortelgroei .
Drassige Roots

Overbewatering een avocado boom beïnvloedt zijn wortels in eerste instantie , en de gevolgen van het water langzaam verspreid aan de bladeren . Drassige ondiepe wortels beginnen te rotten en zwart. Omdat de wortels langzaam te stoppen absorberen van voedingsstoffen en vocht , bladeren verwelken en bruin. Avocado root root wordt veroorzaakt door de ziekteverwekker Phytophthora cinnamomi . Vermijden in uw boom , doordat de bodem te drogen tussen de gietbeurten . Gebruik een drip - irrigatie systeem, dat de wateren op het bodemniveau , in plaats van weken het gebied met een overhead sprinkler . Minder verdamping optreedt met een drip - irrigatie systeem , waardoor de bodem het grootste deel van de geleverde water absorberen en de boom wortels toegang tot dat water.
Droogte - Stressed Roots

In tegenstelling, een avocado boom die onder droogtestress daalt vaak fruit en heeft de groei belemmerd . Niet plant je avocado boom in gazon ; houden alle concurrerende planten uit de buurt van de stam . Spreid een 4 - tot 6 -inch - dikke laag mulch op de grond onder bladerdak van de boom , maar niet toestaan ​​dat de mulch aan te raken van de boom stam of schors rot kan leiden . Mulch conserveert bodemvocht , wat vooral belangrijk is bij warm weer aankomt en irrigatie sessie frequenties zijn niet verhoogd . Bodem micro-organisme activiteit toeneemt met mulch gebruik , en de micro-organismen te bestrijden Phytophthora cinnamomi . Als u wilt bodemvocht reserves te verhogen tot boven de mogelijkheden mulch 's , irrigeren de site in de vroege ochtend of avond . Zonlicht is minimaal op die momenten , die de hoeveelheid water verloren aan verdamping afneemt.
Vochtsensor Instruments

Vocht sensor instrumenten op te nemen van de hoeveelheid water in de bodem , en het gebruik ervan helpt om tijd irrigatie sessies correct . De sensor gedeelte van de instrumenten moet volledig worden bedekt met aarde ; geen luchtspleten aanwezig zijn . Verstevigende bodem tegen de sensoren kunnen ze hun best bodemvocht metingen bieden .

Zal Palmbomen groeien in St. Augustine , Florida

? Wanneer mensen denken van Florida , ze denken vaak van palmbomen . Palmen groeien in alle regios van de staat, en de kool palm ( Sabal palmetto ) is de officiële staatsgodsdienst boom. Sommige palmbomen hebben geveerde bladeren die veren lijken , terwijl anderen hebben handvormige , of palm - vormig, bladeren . Om palmbomen groeien in St. Augustine , kiest u een geschikt voor Amerikaanse ministe

Meer dan ooit