Huis Tuin

Huis Tuin

Lijst van White Night Bloomer Flowers

Wit, 's nachts bloeiende bloemen zijn ideaal voor een maan tuin , een tuin gebruikt voor entertainment in de avond of voor mensen die werken in de loop van de dag naar een plek om te ontspannen ' s nachts . De meeste bloemen die bloeien in de nacht hebben verleidelijke aroma's die drijven op de lucht . Plant witte bloemen langs paden of andere gebieden die u wilt duidelijk omschreven. Het maanlicht weerkaatst op hun bloemblaadjes. Trompet van de engel

Angel trompet Brugmansia is een plant must -have voor de avond tuin . De lange , trompetvormige bloemen zijn er in vele kleuren, waaronder wit , perzik , roze en geel . De sterk geurende bloemen , die vaak 12 - cm lang , hangen van de stammen van deze kleine boom . De bloemen 's nachts open en dicht zodra de zon opkomt , de uitzondering als de plant groeit in de halfschaduw . Zolang de plant is in het donker , de bloemen open blijven . Alle delen van deze plant zijn giftig , dus hou het buiten bereik van kinderen en huisdieren . Draag handschoenen bij het snoeien en geen delen van de plant niet composteren .
Moonflower

Moonflower Ipomea alba is een kronkelen wijnstok gemakkelijk te kweken uit zaad . Het zaad heeft een harde buitenschaal die moeten worden gejat voordat ze geplant . De grote , 4 - inch , met een witte of roze bloemen open tijdens de late namiddag , blijven de hele nacht open en dicht komen morgen . De bloemen lijken oversized ochtendgloriën en zijn geurend . De moonflower wijnstok is een snelle groeier die een hoogte van 15 meter in een groeiseizoen gemakkelijk bereikt. De 8-inch , hartvormige bladeren leiden tot een mooie privacy-scherm .
Magnolia
Een grote magnolia boom bedekt met witte bloemen.

Veel magnolia rassen witte bloemen die bloeien in de nacht. Zelfs die rassen met bloemen bloeien gedurende de dag hebben een meer intense geur 's nachts . Magnolia coco is een groenblijvende struik met roomwitte . 'S nachts bloeiende bloemen. Magnolia delavayi is een groenblijvende boom die 's nachts bloeiende , ivoorkleurige bloemen heeft . Magnolia denudate heeft witte bloemen met een citroengeur nachts . Andere keuzes voor magnolia met wit , 's nachts bloeiende bloemen omvatten Magnolia globosa , Magnolia fraseri var . pyramidata , Magnolia sieboldii en Magnolia virginiana .
Night - Blooming Cereus

De grote , witte bloemen die de 's nachts bloeiende cereus Hylocerus undatus produceert creëren een spectaculair gezicht in de avond tuin of binnenshuis als geteeld als kamerplant . De 's nachts bloeiende cereus is een klimmende cactus zonder ruggengraat . Het doet het goed in opknoping manden , zolang je houden gesnoeid om de grootte te controleren . Deze planten nemen vaak meerdere jaren te bloeien , die een of twee bloemen in het begin . Als de plant ouder wordt, produceert veel meer . De bloemen open blijven voor slechts een nacht en vaak niet volledig open tot ongeveer middernacht .

Hoe te Til Barrel Planters

Een vat plantenbak kan wegen dan 200 pond toen het is gevuld met grond. Natte grond kan nog meer gewicht toe te voegen . Een vat plantenbak heeft een geronde vorm die tillen lastig kan maken . True vat plantenbakken zijn vaak gemaakt van hard hout latten samengebonden met metalen hoepels . Deze robuuste materialen minimaliseren van de kans op beschadiging van de planter , terwijl het bewegen , maa

Meer dan ooit