Huis Tuin

Huis Tuin

Wat doet Agave smaakt

? Agave is een succulente plant afkomstig uit Mexico en is gebruikt sinds de tijd van de Azteken . De plant produceert een multifunctionele nectar die populariteit heeft gevonden als suikervervanger en is ook een belangrijk ingrediënt in tequila . Want het is een natuurlijk voedsel , het in staat is om dingen kunstmatige zoetstoffen kan niet, zoals hulp voedingsmiddelen bruin doen en voeden de gist die brood te laten rijzen maakt . Agave Basics

om aloë vera Related , de agave plant heeft een vergelijkbare uitstraling , met lange, stekelige stengels die stevig aan de buitenkant zijn , maar sappig en waterig aan de binnenkant. De binnenkant van de stengels bevatten lange vezels , die vasculaire systeem van de plant zijn en zijn gebruikt door indianen te kleden en kleding maken . Hoewel er meer dan 100 soorten van agave , is de koolhydraatrijke blauwe agave meestal gebruikt voor het maken van nectar voor gebruik in levensmiddelen .
Nectar Production

Agave moet groeien voor zeven tot tien jaar voordat ze volwassen genoeg voor nectar oogsten . Ten eerste , de bladeren van de agave verwijderd en plant kern, die een ananas lijkt , wordt geopenbaard . Met een gewicht van 50-100 pond, de kern , of pina , wordt ontdaan van haar nectar , die wordt gefilterd voor onzuiverheden en langzaam verwarmd , draaien de koolhydraten in suiker . Zowel donkere als lichte vormen van agave nectar zijn gemaakt van dezelfde plant .
Taste

Agave nectar , dat is anderhalf keer zoeter dan suiker , heeft een smaak lijkt op die van honing , volgens All About Agave , die toevoegt dat mensen die honing hekel zou kunnen overwegen agave voorkeur. De smaak van agave siroop is ook afhankelijk van de kleur. Licht rassen minder verwarmd en gebracht door middel van een strengere filtratie proces , waardoor ze een subtiele smaak. Donkere agave nectar , die niet gefilterd voor vaste stoffen , heeft een zwaardere smaak die ahornsiroop lijkt.
Gebruikt

Plaatsvervanger reguliere , witte suiker met agave siroop in voedsel en drankjes voor hen natuurlijk zoeten. Hoewel agave niet calorie of koolhydraten vrij , zijn aanzienlijk zoeter betekent minder kan worden gebruikt in de keuken , die schotels gezonder Volgens Dr Weil website . Roer agave in koffie of thee of meng het in havermout of warme granen ze een beetje van de zoetheid te geven . De 3 Fat Chicks website suggereert druilerige agave op pannenkoeken en wafels in plaats van stroop.

Hoe maak je een dubbele bodem op een Waterval Terrarium verbergen

Dubbele bodem terrarium ontwerpen helpen voorkomen dat de grond rond watervallen raakt drassige , die delicate terrarium planten kunnen doden . Naast het faciliteren van bodem drainage , valse bodem terrariums ook voorkomen dat gronddeeltjes verstopt waterval pompen in het terrarium . Goed voor de grote gaten van de valse bodem van wezenlijk belang is om te voorkomen dat de grond wassen in het wat

Meer dan ooit