Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Wat Butterflies Host on Oak

? Vlinders en hun larven op zoek gaan naar verschillende voedselbronnen . Wat de larven , of rups , eet voordat hij een vlinder is over het algemeen anders dan wat de vlinder kiest bij het zoeken naar haar maaltijden . De planten die larven consumeren voordat ze beginnen hun overgang van rups naar vlinder heten waardplanten . Naast het feit dat voedselbronnen , waardplanten bieden ook een veilige haven en bescherming tegen roofdieren die de rups schaden. Veel bomen , waaronder een groot aantal eiken, dienen als voedsel voor een aantal snel-to -be vlinders . Hairstreak Butterflies

De rupsen van Southern eiken hairstreak , wit hairstreak en gestreepte hairstreak alle diervoeders op eiken. Zij zijn leden van de familie Lycaenidae bekend als ragfijne vleugels vlinders . Hairstreaks zijn te vinden in bossen, borstel gebieden en rond het bos perimeters . Ragfijne vleugels allemaal een unieke vleugel structuur en de meeste zijn fel gekleurd met twee levendige vlekken op de bodem uiteinden van de vleugels.
Duskywing Butterflies

Juvenals duskywing , slaperig duskywing en Horaces duskywing rupsen voeden zich ook met eiken. De leden van de familie Hesperiidae , ook wel bekend als schippers , zijn te vinden rond bos perimeters , droge bossen en aangrenzende open gebieden . Horaces Duskywing brengt tijd frequenteren moerassige gebieden . Schippers kregen hun naam omwille van de manier waarop ze vliegen - . Snel , onstuimig en voortdurend veranderende richting
Groeiende Oaks

Inheems in Noord-Amerika , eiken rijpen tot een hoogte van maximaal 75 meter en variëren in breedte 40-70 voet , afhankelijk van de soort . Ze hebben een langzaam - aan - gematigde groei en een brede , ronde vorm volgroeid . Oaks zijn winterhard tot Amerikaanse ministerie van Landbouw Plant Winterhardheid Zones 3 tot en met 9 . Terwijl ze aanpassen aan de meeste planten bodemgesteldheid , ze groeien het best vochtig goed doorlatende grond .
Overige bomen die Host Larven

Een aantal andere bomen hosten vlinder larven . De larven van andere soorten Hairstreak dineren op zwarte kersen , hickory en ceder . Viceroys voorkeur wilgen , Henry's elfachtige feeds op redbud , Florida purplewing neigt naar Crabwood , terwijl de groezelige purplewing eet de bladeren van de gumbo limbo boom. De Oost- komma en rouw mantel zowel voorkeur iepen en de oostelijke grenen elfachtige kleeft aan zand grenen . Een aantal wijnstokken , vaste planten , kruiden en struiken zijn waardplanten gedurende de levenscyclus van de vlinder. Beschouw ze bij het plannen vlindertuinen , samen met de nectar planten volwassen vlinder voeden zich elke zomer .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1002113549.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.