Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Traditionele Zuid- Garden Plants

Verschillende soorten planten zijn traditioneel in Zuid- tuinen , hetzij omdat ze zijn afkomstig uit het gebied of omdat ze goed passen aan de omgeving . Veel traditionele zuidelijke planten hebben geurige , mooie bloemen en mooie bladeren die helpen om een tuin plezierig. Hortensia

Hortensia zijn bladverliezende heesters bekend om grote massa's van opzichtige bloemen . Deze planten worden snelgroeiende , veelzijdige struiken die functioneel als enkele exemplaren zijn , in de massa aanplant of container planten in verharde terreinen en stadstuinen . Algemeen hortensia groeien tot een hoogte van 4 tot 15 voet afhankelijk van de soort . Bigleaf hortensia's hebben blauwe of roze bloemen die van kleur kunnen veranderen op basis van de pH van de bodem . Eikenblad , peegee en klimmen hortensia's hebben clusters van witte bloemen . De peegee hortensia kan groeien als een boom ook.
Azalea

De azalea is een populaire Zuid struik verkrijgbaar in vele variëteiten , met bloem kleuren, variërend van wit naar rood , roze tot rood , magenta Peachy zalm . Vele variëteiten van azalea zijn vergankelijk, maar sommige rassen die populair zijn in aangelegde gebieden zijn wintergroen . Azalea's hebben trechtervormige bloemen die bloeien in het voorjaar , en hun bladeren hebben haartjes op het oppervlak . Deze struiken kunnen groeien 4-15 meter hoog.
Camelia

Camelia's zijn groot , groenblijvende struiken die groeien tot 3-20 meter hoog , afhankelijk van de variëteit. Ze hebben brede bladeren en grote bloemen die roze, wit of rood en bloeien van de herfst tot het voorjaar zijn . Inheems in Azië , camelia's zijn populair in Zuid- tuinen als sierheesters . Goed onderhouden exemplaren groeien langzaam , maar kan leven vele jaren.
Narcissen

De narcis is een lente bloeiende bol plant. De bloemen zijn meestal geel , crème of goud , of een combinatie daarvan . De meeste narcissen groeien tot 1 meter hoog en hebben clusters van geurige , trompetvormige bloemen. Populaire Zuid narcis soorten zijn onder jonquille, tazetta en poeticus , elk met een verschillende cultivars . Wilde narcissen zijn ook inheems in zuidelijke staten .
Gardenia

Gardenia zijn bloeiende , groenblijvende struiken die grote , opzichtige witte bloemen die erg geurig hebben . Deze planten zijn moeilijk te kweken en vereisen regelmatig aandacht in de tuin . De gardenia bloemen bloeien van mei tot juli . Vanwege hun schoonheid en geur , gardenia's zijn populair langs paden en rond patio's en loungen gebieden van de tuin .
Mirte

rouwbandmirte kan groeien als struiken en als bomen , en variëren in lengte van 10 tot 40 voet . Deze planten hebben een medium om groei en bloei te vasten in de zomermaanden . Krip mirte bloemen zijn er in de kleuren paars , rood , wit en roze , en beginnen te bloeien in de vroege zomer en duren gedurende het seizoen. Deze planten hebben de herfst en winter fruit dat kleine bruine peulen lijkt. De schors van een krip mirte is een aantrekkelijke functie in Zuid- tuinen als het schillen van de romp af , bloot verse bruine hout grijs .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1002113507.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.