Huis Tuin

Huis Tuin

Een rosaceous Plant of struik met Vijf Petaled Bloemen

Rozen , geslacht Rosa , zijn misschien wel de meest bekende struiken binnen de rozenfamilie . Dit is een grote familie , maar die ook struiken en kruidachtige planten met een verscheidenheid zijn geleid en bloeien kleuren . Veel van deze struiken en planten hebben enkele vorm bloemen met slechts vijf bloemblaadjes per bloem , en sommige van hen produceren fruit . Rosa
R. laevigata " Cherokee " produceert veel bloemen 4 - inch - diameter in het voorjaar .

Rosa meineble "Red Meidiland " is een bodembedekker type roos struik die is slechts 1 1/2 tot 2 meter hoog , maar breidt zich uit naar een breedte van 4 tot 5 meter. Het produceert 3 - inch diameter rode bloemen met witte centra . Rosa " Mutabilis , " China steeg , produceert bloemen 3 - inch - diameter die kleuren te veranderen. Ze zijn geel wanneer ze open , daarna geleidelijk verandert in oranje , roze en donker roze tot rood als ze ouder worden . De struik groeit tot een volwassen hoogte van 3 tot 6 meter en breedte van 2 tot 5 meter . Rosa " Dainty Bess " is een thee roos die produceert grote 4 - tot 5 - inch - diameter lichtroze bloemen. Deze struik groeit tot een volwassen hoogte van 3 tot 4 meter en breedte van 2 tot 3 meter . Al deze steeg struiken bloeien vanaf medio voorjaar tot de eerste vorst met single- vorm met vijf petaled bloemen.
Fragaria
" Ozark Beauty" is een ander everbearing type dat bloeit van half - voorjaar tot de eerste vorst .

Fragaria zijn ook in de familie Rosaceae en produceren witte of roze vijf - petaled bloemen. Ze zijn aardbeiplanten . " Cavendish " bloeit in wit in het late voorjaar . Het is een juni - dragende soort aardbeien dat niet produceert fruit, maar slechts een grote oogst die in het algemeen rijpt tegen het einde van juni . " Eversweet " is een everbearing soort aardbei plant die bloeit in het wit. Het produceert een oogst van aardbeien in de zes weken vanaf de late lente tot de eerste vorst . " Frel , Pink Panda ' bloeit in roze lente tot de herfst , maar het produceert geen aardbeien betrouwbaar . Het is een hybride kruis gemaakt van een wilde aardbei plant en een wateraardbei Potentilla plant.
Geum
Avens zijn over het algemeen winterhard in USDA Zones 5-7 . < P > Geums , algemeen genoemd avens , zijn in de familie Rosaceae en produceren van vijf - petaled bloemen. Dit zijn kruidachtige vaste planten. " Mevrouw J. Bradshaw " is 1 tot 2 meter hoog en produceert pluimen van 1 1/4-inch-diameter rood-oranje bloemen in het voorjaar . " Cherry Cordial " is 9-12 cm hoog en bloeit in rood uit midden-tot late voorjaar. Geum coccineum ' Cooky ' is slechts 6 tot 12 centimeter lang en produceert oranje bloemen uit midspring tot midzomer .
Potentilla
P. neumanniana " Nana " groeit tot slechts 6 centimeter lang .

Potentilla fruticosa , shrubby cinquefoil , is een bladverliezende heester die groeit tot een hoogte van 2 tot 4 meter en breedte van 3 tot 5 meter. Hij bloeit vanaf de late lente tot de vroege herfst met gele 1 1/2-inch-diameter bloemen. " Flamenco " is een kruidachtige vaste type cinquefoil die groeit tot een hoogte en breedte van 1 tot 2 meter en produceert rode bloemen in het late voorjaar . Potentilla nepalensis " Ron McBeath " is een soort bodembedekker cinquefoil dat is 9 tot 12 centimeter lang en 1 tot 1 1/2 meter breed . Het produceert heldere rood- roze bloemen met rode centra in de lente en zomer . Deze rassen van Potentilla produceren allemaal vijf - petaled bloemen.
Rubus
R. " Triple Crown " is een soort van blackberry met witte bloemen .

Bramen en frambozen zijn ook in de familie Rosaceae en produceren in het algemeen vijf - petaled bloemen. Rubus fruticosus ' Chester " is een soort van blackberry die bloeit in lichtroze van midden tot eind voorjaar . Het produceert bramen die meestal rijpen in juli . R. idaeus " Fallgold " is een raspberry plant die bloeit in wit en produceert goudkleurige bessen in het late voorjaar en dan weer in de late zomer naar vroege herfst.

Wat kan je in je voortuin plaats van Grass

Maak een milieuvriendelijke voortuin door het elimineren van het gras en het kweken van een verscheidenheid van planten plaats . Bloeiende planten, met name degenen die thuishoren in uw omgeving zijn , een bron van natuurlijke nectar voor een breed scala aan insecten . Planten die zaden of bessen produceren zullen vogels of andere beestjes te trekken in je tuin . Het kweken van planten in plaats v

Meer dan ooit