Huis Tuin

Huis Tuin

Feiten over de Porcupine zegge

Veel mensen betalen weinig tot geen aandacht aan planten groeien langs snelwegen , verlaten veel en rivierbeddingen . Een van die planten is het bossige ogende stekelvarken zegge , die groeit in bijna alle van de Verenigde Staten . Naam en Familie

De stekelvarken zegge ( Carex hystericina ) wordt ook wel de bottlebrushbloem zegge , dankzij zijn gelijkenis met het schoonmaken van gereedschap . De plant van de familie Cyperaceae , die biezen en cottongrass , evenals andere riet planten omvat . De plant komt van nature voor in de Verenigde Staten , behalve in Nevada , Louisiana , Mississippi , Alabama , Georgia , Florida en de Carolina's .
Beschrijving

De stekelvarken zegge creëert een lange , dunne steel waaruit ontkiemen borstelvormige gezwellen . Elk blad groeit uit de stam tussen de 5 en 10 centimeter lang met gladde bovenzijde en ruwe onderste oppervlakken . Elke borstel - borstel -groei van ongeveer 2 centimeter lang en is zacht aan . De plant tip, die bekend staat als de meeldraden , wordt bruin na ontkiemen . Dit betekent de dood van de plant niet te merken , maar na het bereiken van de volledige hoogte , zal de rest van de groei naar buiten treden .
Waar het gevonden

Porcupine zegge groeit best in vochtige ruimtes , dat is waarom het ontspruit zelfs in wilde gebieden rond beken , vijvers , beken en rivieren . Het groeit het best in vruchtbare bodem met een aantal leem , zand of rotsen. Het is niet goed groeien in compacte bodem. De plant verdraagt ​​een paar dagen van overstromingen zonder negatieve schade . Het groeit goed in de volle naar gedeeltelijke zonlicht ten minste vier uur direct zonlicht per dag. Het spruiten ook in sloten langs de zijkanten van de wegen , omdat regenwater verzamelt zich in deze sloten .
Overige informatie

Porcupine zegge bloeit vanaf de late lente tot midzomer , algemeen van mei-juli of augustus in de meeste gebieden van het land . Door zijn overwicht als een wilde in veel gebieden van het land , blad kevers , sprinkhanen , rupsen , motten en een verscheidenheid aan vogels , zoals eenden en ganzen , gebruik maken van een constante aanvoer van stekelvarken zegge voor hun voeding. De plant is beschermd in drie staten . Het wordt beschouwd als een historische fabriek in Kentucky , een gevoelige planten in Washington en een bedreigde fabriek in Maryland.

bomen & Heesters voor Feng Shui Tuinen

Oude Chinese overtuigingen beweren dat de aarde wordt gemaakt van vuur , water , hout, metaal en aarde . De term feng shui vertaalt zich in wind en water , die werden verondersteld om de bronnen van levensenergie , de zogenaamde chi zijn. Door het planten van een tuin volgens de principes van feng shui , u aanmoedigen chi te stromen in de ruimte om alle vijf elementen in harmonie te brengen . Pl

Meer dan ooit