Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Hoe maak je een zwaluwstaartvlinder Grow

Swallowtails zijn enkele van de grootste , meest fraai gevormde vlinders , en ze zijn gemakkelijk te verhogen . Als een leerzame ervaring , een zwaluwstaart levenscyclus fascineert zowel kinderen als volwassenen . Het kan een goed idee zijn om te "groeien" meer dan een vlinder in een tijd , voor het geval er iets mis is met een gaat . Maar een enkele tijger swallowtailrupsband , zorgvuldig onderhouden in een duidelijke eenzijdig container , zal doorgaans eten , groeien , vormen een cocon en komen zonder hitch.Things je nodig hebt
ei of rups
Bladeren
Twig
doorzichtige container
Nectar bron of gezoet water
Toon meer instructies
1

kopen of in uw tuin een swallowtail ei , bevestigd aan een blad, of een kleine zwaluwstaart rups . Verschillende soorten verkiezen andere planten voor hun voedselbron . Een spicebush swallowtail , bijvoorbeeld , zal haar eieren te leggen op de bladeren van de spicebush plant. Tijger swallowtails zoals wilgen , essen, kersen , berken , tulp en populieren en lila struiken . Een tijger swallowtail rups is een verrassing staat te gebeuren omdat je niet kunt voorspellen welke kleur het zal zijn wanneer blijkt . Kopen van 2

Bevestig de tijger swallowtail ei , op zijn blad , een takje in een doorzichtige container. Zorg ervoor dat er voldoende luchtcirculatie en zonlicht zodat de container niet ontwikkelen schimmel . Verzamel of aankoop van een grote hoeveelheid vers , onbespoten blaadjes van een van de planten tijger swallowtails eten in hun rups stadium . Houd de bladeren vers in een plastic groente zak in de koelkast scherper . Heeft u een kant en klare bron voor meer verse bladeren beschikbaar , voor het geval je uitgeput.

Kijk 3 de rups kruipt uit zijn ei. Het zal onmiddellijk beginnen te eten , waarschijnlijk de afgedankte schelp. Dan zal blijken te bladeren. Jouw taak wordt nu het houden van de rups goed gevoed met verse bladeren . In dit stadium , de tijger swallowtail heeft de schutkleur van vogelpoep . Het zal een kleine bruine squiggle met een witte band of witte markeringen op zijn --- niet visueel aantrekkelijk aan hongerige vogels.
4

Controleer vertrekt naar versheid dagelijks . Bladeren die oud en taai te krijgen kan niet worden opgegeten door de rups , en het zal verhongeren zonder voldoende eetbaar . Als het groeit , zal uw rups draaien mollig en groen . Om dit te doen , zij haar oude huid meerdere malen te werpen . Wees niet ongerust als je ziet dat dit gebeurt en als de rups eet de oude huid .
5

Geef wat bladeren nog aan takjes of clip of bind een paar blaadjes aan een takje , zodat het vet groen rups kan " tent " zelf . Het zal een verborgen nest te maken door het trekken van een blad om zich heen , zodat het onzichtbaar is . Is bevestigd, het blad met zijden draden spint . Geel met zwarte oogvlekken " leerlingen " op zijn kop : Zodra de rups is groot , glad en groen , zal het een andere camouflage laten zien . Het zal ook een gele band rond zijn " nek " en lijken een beetje op een kleine slang om een ​​vogel - . Nog een goede reden om het niet te eten
6

Houd verse blaadjes in de rups container in een vochtige , maar niet natte of vochtige omgeving in een zonnig maar niet warm of drogen spot . De rups zal maniakaal eten toe tot ongeveer 2 centimeter lang en dan stoppen . Het zal waarschijnlijk bruin.
7

Laat de fragiele pop als uw rups enveloppen zelf niet aan in een bruine schil en hangt op Draad het draait uit een takje of soms de zijkant van de container. Bewaken van de pop tot je gestreepte vleugels doorheen en maak je klaar voor de vlinder te voorschijn te komen . Het insect zal romig wit of licht geel met strepen , of gestreept en donker. Donkere tijger swallowtails lijken op een giftige insect dat vogels ziek maakt .

Plaats
8 een ondiepe schaal met wat suiker gezoete fruit punch of andere suikerhoudende drank in de container . De vlinder zal zitten voor een lange tijd als zijn vleugels uitharden vooraleer het probeert te vliegen . Dan zal het op zoek naar nectar , de suiker drinken. Zodra de vleugels zijn verhard en wordt het eten, kunt u deze los in de tuin , in de buurt van een favoriete boom in blad of een lila of vlinderstruik .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1002113430.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.