Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

My Water Sla vijverplanten Sterven

sla van het water is een uiterst stevige tropische en subtropische waterplanten die populair is in water tuinen en visvijvers . Hoewel moeilijk om het punt van invasiveness gedurende het grootste deel warmere streken , water sla is extreem gevoelig voor koud weer . Elke daling van de watertemperatuur onder de 40 graden Fahrenheit kan schaden en zelfs doden uw water sla , en is de meest waarschijnlijke reden voor uw water sla vijver planten sterven . Koude temperaturen

sla van het water zal niet gedijen in vijverwater temperaturen onder de 40 graden Fahrenheit . Vaak een vijver eigenaar zal niet beseffen dat de temperaturen vallen deze laag tijdens de nachtelijke uren . Plaats een thermometer in uw vijver en laat het drie tot vier uur na zonsondergang . Als uw vijver temperatuur dichtbij of onder de 40 graden , overwegen de installatie van een vijver warmer om uw vijver temperatuur boven deze temperatuur te houden en uw water sla bloeiende .
Water Quality

watersla absorbeert veel van zijn voedingsstoffen uit het vijverwater . Als uw vijver waterkwaliteit is voldoende slecht is, kan je een afsterving in uw water sla . Overweeg om uw vijverwater testen en ervoor te zorgen dat u een filtratie- systeem met ten minste 12 uur per dag zal helpen om de algen niveau omlaag . Algenbloei kan opgeloste zuurstof afbrekende in uw vijver , evenals verbruiken voedingsstoffen die je water sla nodig heeft om te overleven .
Sunlight

sla van het water is een tropisch en subtropische waterplanten . Het moet een paar uur direct zonlicht per dag om te gedijen in de meeste zones . Als uw vijver is die minder dan dit bedrag , wilt u misschien overwegen te fietsen je water sla van en naar een externe container die meer zonlicht krijgt , het verplaatsen van planten uit uw vijver aan de container als ze beginnen te verwelken .
vissen van de

Als uw vijver bevat vis , kunnen ze het kauwen van de wortels van het water sla sneller dan de planten kunnen zichzelf teruggroeien . Til uw vijver sla en zien of de wortel bosjes aanzienlijk in omvang worden teruggebracht . Een volwassen water slaplant moeten trailing wortels zo lang als 10 centimeter in lengte . Als ze veel korter dan deze , onder de 5 centimeter , uw vissen zijn waarschijnlijk het eten van de wortels van onder uw planten . Koi zijn vooral dol op water sla wortels. Zorgen voor meer voedsel voor uw vissen , of overwegen gebruik te maken van een externe tank om het water sla om te herstellen alvorens terug te keren naar de vijver .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1002113422.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.