Huis Tuin

Huis Tuin

Meeldauw op een Sageretia Theezans

Sageretia theezans , ook bekend als de Chinese vogel pruim , is een bloeiende boom , vaak gebruikt in bonsai . Zijn liefde voor de vochtigheid maakt de boom aantrekkelijk voor schimmelinfecties , zoals echte meeldauw . Symptomen

Echte meeldauw blijkt uit wit of grijs poederachtige vlekken op de bladeren . Bloemen kunnen sterven vóór de opening en gebladerte uiteindelijk krullen , geel en vallen uit de boom .
Oorzaak

Hoewel echte meeldauw is over het algemeen een probleem als het weer of het interieur van het huis is warm en droog , de sporen vocht nodig om te ontkiemen . Sageretia theezans vereist matig hoge luchtvochtigheid voor de schimmel sporen om zich te verspreiden .
Solution

Verwijder aangetaste delen van de plant . Als groeiende binnenshuis , proberen de luchtvochtigheid rond de plant te verminderen . Omdat dit niet mogelijk is bij het kweken van de Sageretia theezans buiten , gebruik dan een fungicide bodem doordrenken , volgens de instructies op het etiket .

Wat is het verschil tussen Klontvormende & Non - Klontvormende Bamboo

De slanke welving stokken van bamboe ( . . Bambusa spp , Phyllostachys spp , en anderen ) voeg een sierlijke touch aan het landschap en kan vele functies dienen , als goed. Afhankelijk van de soort , kunnen ze in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones worden gekweekt 5 tot en met 12 . Het grootste nadeel van bamboe is de invasieve neigingen van bepaalde rassen die ongerem

Meer dan ooit