Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom zijn de Vlinder Huizen Belangrijke

? Butterfly huizen bieden een habitat voor vlinders . Vlinders vliegende insecten met een levensduur van een week tot een jaar , afhankelijk van de soort . Van het insect familie Lepidoptera , vlinders overspannen duizenden soorten . Vlinder huizen variëren van kleine decoratieve clubs tot grote botanische of educatieve tentoonstellingen . Vlinders hebben geen huis schuilplaatsen nodig hebben om te overleven ; het belang van de vlinder huizen is het verstrekken van omgevingen die mensen helpen omgaan met en begrijpen van vlinders . Habitat

Vlinders hebben voedsel , water en onderdak . Vlinders voeden zich voornamelijk bloem nectar . De nectar geeft voedingsstoffen zoals suiker , water , eiwitten en aminozuren . Een verscheidenheid aan bloemen aan de behoeften van vlinders , van lange buisvormige bloemen geschikt voor het insect voedingssonde , te brede, platte bloemen met een rustplaats . Vlinders hebben water nodig . Ze krijgen geen vocht uit diepe plassen , maar uit waterdruppeltjes , vochtig zand of ondiepe plassen . Vlinders moeten onderdak voor het voeden , rusten, paren en eieren leggen . Shelter omvat plaatsen zoals lang bloemen , struiken of vlinder huizen beschermd tegen wind .
Decoratieve Huizen

Kleine vlinder huizen geschikt voor achtertuinen of andere stedelijke gebieden kijken net als vogel huizen , maar de toegang is via spleten , geen gaten . In theorie , een vlinder glijdt in via spleten die zijn vleugels tegemoet te komen, maar niet een roofdier . Verkocht in tuincentra en via catalogi tuin , deze vlinder huizen zijn rond, vierkant, effen of geschilderd . Sommige organisaties bieden de plannen voor zelfgemaakte vlinder huizen gemaakt van kalebassen , hout of netten. Achtig sier vogelhuisjes , de vlinder huizen zijn niet praktisch voor huisvesting of het beschermen van de meeste vlinders. Hun belang ligt in het aanmoedigen achtertuin habitats aangepast aan de plaatselijke en het migreren van vlinders . Zodra de decoratieve huis is in de tuin , vlinder liefhebbers maken een aangrenzende vlindertuin gunstig voor de vlinders , kolibries en andere bestuivers .
Educatieve Huizen

Botanical tuinen en dierentuinen te moedigen vlinders . Veel bieden outdoor tuinen geplant voor inheemse en trekkende vlinders , terwijl anderen bieden glazen serres waar bezoekers genieten van en interactie met levende vlinders . Binnen de omsloten vlinder huizen , bezoekers leren het belang van het behoud vlinder habitat en het vermijden van ecologische praktijken die vlindersoorten vernietigen . Deze educatieve programma's variëren van eenvoudige vlinder exposities tot complexe programma's op het herstel van inheemse soorten .

De vlinder huizen voeden door middel rondleidingen , activiteiten en observatie
Belang
Butterflies betoveren kinderen . Butterfly huizen zijn poorten naar het begrijpen van de Lepidoptera en hun rol in het natuurlijke leven . Het observeren van vlinders in het kader van een achtertuin of vlindertuin vonken belang bij het bevorderen van de kleurrijke vliegers . Vlinders bestuiven bloemen , maken deel uit van de voedselketen en verwen vlinder liefhebbers. In sommige regio's , hun schommelingen bevolking zijn indicatoren van leefgebieden problemen en stedelijke milieu en gezondheid . Als vlinders sterven , kan het toeschrijven factoren pesticiden , vervuiling of andere oorzaken die tevens van invloed menselijke levensduur .

Hoe te Yucca Seeds Start

Yucca is een geslacht van meerjarige struik met 40 tot 50 soorten. Deze droogte - winterharde planten genieten van warme , droge klimaten of goed groeien als kamerplanten . Alle van de yucca soorten groeien gemakkelijk uit zaad . De beste plaats om yucca planten beginnen uit zaad is binnenshuis . Yucca zaden ontkiemen het beste bij ongeveer 60 tot 70 graden Fahrenheit , dezelfde temperaturen genie

Meer dan ooit