Huis Tuin

Huis Tuin

Welke planten te gebruiken voor een Helling

Tuinieren op een helling is een manier om te gaan met een problematische situatie . Afhankelijk van de ernst van de helling is , deze gebieden zijn gevaarlijk en moeilijk te maaien . Door het selecteren van planten die gedijen op hun eigen weinig ingrijpen , u elimineren de noodzaak om te gaan met de helling helemaal. Tijd en regelmatig water moeten de planten vast . In een paar jaar , het gebied vereist zeer weinig onderhoud . Heesters

Heesters 'root systemen helpen binden de bodemdeeltjes op manieren andere planten niet , het voorkomen van erosie en afspoeling . Een ander voordeel van planten struiken op hellingen is dat ze vaak kweken waar het te glad voor andere planten . Rood takje kornoelje , ninebark , sumak , jeneverbes , taxus en zoete pepperbush gedijen op hellingen . Vogels en andere wilde dieren gunst vele struiken . Een hellend gebied is ideaal voor wilde dieren , omdat ze gemakkelijk toegang tot gebieden waar mensen hebben moeite om hun voet .
Bomen

Oost red cedar, eiken , dennen en esdoorn goede bomen voor planten bovenaan een hellend gebied . Zoals struiken , hun wortels systemen helpen binden de grond maar op een dieper niveau . Een ander voordeel van het planten van bomen op de top van een hellend gebied is ze uiteindelijk wat schaduw werpen over de helling , die de grond voorkomt bakken in de hete zon. Een beetje schaduw zorgt ervoor dat de planten die daar groeien sterven vooral in warme klimaten .
Siergrassen

Little bluestem , fescues , switchgrass en Canada wildrye zijn goed siergrassen voor het kweken op hellende gebieden . Selecteer siergrassen die niet te lang zijn , tenzij je ze planten op de top van de helling . Houd de hoogte van de verschillende planten in een soort balans voor esthetische doeleinden . Denk aan de volwassen hoogte van het siergras wanneer in bloei . Plaats ze in gebieden die gemakkelijk zijn om toegang te krijgen omdat de meeste siergrassen hoeven bezuinigen in het voorjaar .
Vaste planten

Goldenrod , milkweed , aster , Baptisia , threadleaf bluestar , wilde bloemen , bijen balsem , zonnehoed en blijvende phlox zijn goede planten voor een helling . Bee balsem , zonnehoed en phlox bloeien het hele seizoen lang als de uitgebloeide bloemen worden deadheaded . Als je niet gemakkelijk kunt deze bloemen , maak je geen zorgen over deadheading . Laat wilde bloemen te verkommeren omdat veel van hen moet zelf zaad jaarlijks om terug te komen . Milkweed verspreidt zich door ondergrondse uitlopers en is de plant bij uitstek voor de Monarch vlinder.

Vorherige Seite
Hoe om zich te verspreiden in Aeroponics

Aeroponics is een soort hydrocultuur dat het gebruik van de bodem om planten groeien niet vereist . In plaats daarvan worden plantenwortels herhaaldelijk blootgesteld aan een nevel van voedselrijke hydrocultuur oplossing die alle benodigdheden die nodig zijn door planten bevat . De planten worden in de lucht boven de nutriënten , en niets wordt gebruikt om de wortels te ondersteunen . Aeroponics i

Meer dan ooit