Huis Tuin

Huis Tuin

Bericht Emergent Onkruidbestrijding in Sugar Beets

Boeren verbouwen suikerbieten als specialiteit gewas dat uiteindelijk wordt verwerkt tot suiker . Chemische onkruidbestrijding wordt bereikt met zowel pre - emergent toepassingen , selectieve chemische bestrijdingsmiddelen toegepast op het moment van het planten die opkomst van andere dan de suikerbieten , of post- emergent planten voorkomen . Post- emergent herbiciden worden toegepast na de suikerbieten en het onkruid uit de grond gekomen . Deze chemicaliën doden het onkruid terwijl de suikerbieten te gedijen . Onkruidbestrijding is een noodzaak in de suikerbietenteelt . Een ongecontroleerde onkruid besmetting kan de productie te verminderen met 90 procent . Identificeer de Weeds

Verschillende herbiciden zijn goedgekeurd voor gebruik als een post- emergent herbicide in suikerbieten. Geen herbicide doodt alle onkruid. De boer moet het onkruid te identificeren en te bepalen welke herbicide of herbiciden in zijn omstandigheden van toepassing zijn . In sommige gevallen kunnen twee of meer stoffen worden gemengd in de tank en applicator in een enkele toepassing . In andere gevallen moet de herbiciden worden verdeeld in afzonderlijke toepassingen .
Common Chemicaliën

State landbouw afdelingen licentie chemische stoffen voor gebruik in hun staten , zodat de beschikbare chemicaliën variëren van staat tot staat . Enkele veel voorkomende commerciële chemicaliën bevatten actieve ingrediënten zoals clopyralid pyridinecrboxylic zuur , glyfosaat of flumetsulam . Deze chemicaliën zijn soms beschikbaar in verschillende sterkten of mengsels . In veel gevallen bezit en de toepassing van deze stoffen is beperkt tot licentie professionals . Iedereen toepassen boerderij chemicaliën moeten alle instructies van de fabrikant te volgen en alle van toepassing zijnde persoonlijke en milieugaranties oefenen .
Band Application

Sommige producenten kiezen voor een smalle band van toepassing herbiciden voor suikerbieten . Deze band is gecentreerd op de rij bieten en verlaat het gebied tussen de rijen onbehandeld. Onkruid in het gebied tussen de rijen worden gecontroleerd door conventionele teelt . Dit systeem vermindert de chemische kosten , maar het vereist twee passes, een om chemicaliën toe te passen en een te cultiveren , door het veld .
Repeat Application

Post- emergent chemische toepassingen onkruid doden die zijn ontkiemd en voortgekomen uit de grond . Het heeft geen effect op de onkruiden die ontkiemen na de eerste aanvraag . Herhaal chemische toepassingen kan het nodig zijn totdat de suikerbieten bladeren genoeg om een ​​complete luifel boven de grond te bieden te groeien . Op dat punt is de schaduw van het bladerdak voorkomt onkruid ontstaan ​​.

Hoe om te groeien dikke bamboe

Bamboe is een eeuwigdurend gras met houtachtige stengels die zijn onderverdeeld in secties door gewrichten knooppunten . Een van de snelst groeiende planten op de planeet, bamboe komt in meer dan 1.000 variëteiten ; sommige slechts een paar centimeter in de hoogte te bereiken en sommige soorten kunnen bereiken 120 meter hoog en meet 12 centimeter in diameter . Volgens de Westelijke Tuinsteden Boek

Meer dan ooit