Huis Tuin

Huis Tuin

Planten Met Paarse Bladeren & een Gele Bloem

Gebruik van divers gekleurde planten helpt om aandacht te vestigen op een tuin of landschap . Typisch, planten hebben bladeren in de kleuren groen , maar veel soorten planten groeien gebladerte in andere tinten , met inbegrip van paars. Selecteren van bloeiende planten met gele bloemen voegt een illusie van een warme, lichte gevoel om de tuin of landschap . Verschillende soorten planten ontwikkelen paarse bladeren en gele bloemen. Forel Lily

Trout lelie ( Erythronium americanum ) is een kruidachtige plant die zich ontwikkelt uit knollen . Deze inheemse oostelijke Canadese plant is een echte lelie , omdat het behoort tot de Liliaceae plantenfamilie . Forel lelies ontlenen hun naam aan het gevlekt uiterlijk van gebladerte dat een beek forel lijkt. Zijn vlezige groene bladeren hebben talrijke vlekken en spatten van paars . Tijdens de vroege lente , forel lelies bloeien met een enkelvoudige gele bloesem bestaat uit drie bloemblaadjes en drie kelkbladen . Forel lelies gedijen in vochtige , vruchtbare bossen en weiden .
Chameleon wolfsmelk

Chameleon wolfsmelk ( Euphorbia dulcis ' Chameleon ' ) is een kruidachtige plant . Dit Euphorbiaceae plantenfamilie lid bereikt een hoogte van 1 tot 1-1/2 voeten met een vergelijkbare spreiding . Beginnend mei , kleine gele bloemen ontwikkelen op de kameleon wolfsmelk met opzichtige paarse schutbladeren en stengels . De langwerpige bladeren van de kameleon wolfsmelk zijn een duistere paarse tint die verandert naar bordeaux - paars met de leeftijd . Tijdens de herfst , de bladeren neemt op een rode tint . Chameleon wolfsmelk geniet de volle zon tot halfschaduw en matige , goed doorlatende grond met droog tot normaal vocht .
Albury Purple Tutan

Albury paars Tutan ( Hypericum androsaemum ' Albury Purple " ) is een bladverliezende heester endemisch in Eurazië . Deze vaste plant struik heeft een afgeronde formatie die 12 tot 18 centimeter per jaar groeit . Albury paars Tutan bereikt een hoogte van 1 - ½ tot 3 meter met een gelijkwaardige spreiding . Het blad heeft een diepe paarse tint met een ovale tot langwerpige vorm . Deze struik bloeit met clusters van vijf - petaled gele bloemen van juni tot augustus . Albury paars Tutan graag zon tot halfschaduw , maar schaduw niet goed verdraagt ​​.
Aeonium Schwartzkopf

Aeonium " Schwartzkopf " ( Aeonium manriqueorum ) is een vaste plant bossig vetplant plant. Een lid van de Crassulaceae plantenfamilie , het groeit tot een hoogte van 2 tot 6 meter met een spreiding van 1 tot 2 meter. Aeonium Schwartzkopf vormt licht gele bloemen in de late lente tot de vroege zomer . Het blad heeft een chocolade paarsachtige tint . Aeonium Schwartzkopf is tegen droogte en bloeit in de volle zon en is een ideale kuipplant .

Hoe om te groeien Maniok

Maniok is ook bekend als maniok, cassave , yucca , mandioca , zoete aardappel boom en tapioca plant. Afkomstig uit de tropen , maniok is een van de meest geteelde voedselgewassen in Afrika , maar het kan ook worden gekweekt in sommige regios van de Verenigde Staten . Wanneer ze rijp worden de wortels van de planten maniok gekookt , gebakken of gebraden en de bladeren kunnen ook op dezelfde manier

Meer dan ooit