Huis Tuin

Huis Tuin

Kolibries en Red Iris soorten planten

Alle vormen van lokale fauna zijn van nature aangetrokken tot de tuin van de instellingen . De belofte van bloemen, vruchten , wortels en scheuten spreekt alles van konijnen en eekhoorns aan vlinders en vogels . Onder de overvloed van tuin gasten , ten minste een kolibrie is waarschijnlijk via buzz op enig moment tijdens het jaar . Hoewel deze unieke , gevleugelde wezens bloemen in vele soorten en maten , helder rood , buisvormige bloemen , zoals de rode iris zal bezoeken, zal ze trekken als magneten . Kolibries

Kolibries zijn kleine , snel bewegende , fascinerende vogels die in het oog te vangen en de zintuigen met hun darten , duiken vlucht patronen en hun vermogen zweven en achteruit vliegen . Hoewel ze gewillig onderzoeken alle soorten bloemen , ze de voorkeur aan de kleur rood en zal geen rode object die ze tegenkomen , waaronder kleding , speelgoed en schoenen sonde . Kolibries hebben lange, smalle rekeningen die hen in staat stellen om toegang te krijgen tot de nectar liggen aan de basis van trompet - of klokvormige bloemen . een gebied dat niet bereikbaar is door vlinders en bijen . In ruil voor de nectar , de vogels bestuiven van de planten , het verzamelen van stuifmeel korrels op hun veren en over te dragen van de ene bloesem naar de andere , terwijl fladderen van bloem tot bloei .
Irissen

De iris is een sierlijke , zoet geurende vaste plant bloem . Hoewel het is beschikbaar in een assortiment van vormen , de bebaarde iris is de meest herkenbare . Het produceert een duidelijke , elegante bloei dragende drie rechtop , gebogen bloemblaadjes , de zogenaamde normen , en drie ontspannen , zacht hangende bloemblaadjes, bekend als dalingen . Geplant in afwijkingen of gebruikt in bloemperken en borders , de bloesems wenken bestuivers , zoals de kolibrie , op zicht , vorm en geur .
Hummingbird Tuinen

Een tuin speciaal ontworpen om kolibries komen tot leven met flitsen van kleur en duizelingwekkende beweging. Kolibries zijn geëvolueerd als bestuivers om vele mooie bloemen , waaronder trompetklimplant , rode petunia , bloeiende tabak , leeuwebekjes , rode salvia , stokrozen , bijen balsem , en bloeden hart . Veel van deze bloemen dragen felgekleurde klokvormige bloemen. Met behulp van een assortiment van hen , in plaats van een enkel type , zal zorgen voor een opeenvolging van bloei , zodat de lokale kolibries nooit zonder een bron van voedsel . Naast het tekenen van een aantal schitterende, bliksem - snelle kolibries in de tuin , veel van deze planten ook het aantrekken van bijen , zangvogels en vlinders .
Hummingbird
Feeders

nectar uit de bloemperken mag niet invullen dieetwensen een hummer 's ; de gemiddelde kolibrie nectar moet elke dag te verzamelen van honderden bloemen zijn hoge stofwisseling te behouden . Aanvullende voeders van kolibrievoeders helpen lokale vogels aan hun dagelijkse calorie- eisen en leveren dringende voedselhulp in het geval van bloem mislukking. Opschorten feeders in schaduwrijke plekken waar er voldoende ruimte is voor de vlucht , en houd ze gevuld . Commerciële mengsels zijn beschikbaar, maar feeders kan worden gevuld met een eenvoudige suikeroplossing door mengen van 1 kopje suiker met 5 kopjes kokend water ; voor de beste resultaten , voeg rode kleurstof aan de siroop als het gemakkelijk zal de aandacht trekken van een nabijgelegen kolibrie.

Pioen Growth Rate

Thuis tuinders in de Verenigde State cultiveren twee soorten pioen planten : kruidachtige pioen en boompioen . Kruidachtige pioenen vormen deze soorten met eeuwige groei gewoonten dragen een handvol bloemen op een 20-36 cm hoge plant . Boompioenen zijn struiken of middelgrote struiken voorzien van een aantal grote bloemen per groeiseizoen . Alle pioen soorten behoren tot het geslacht Paeonia . Tui

Meer dan ooit