Huis Tuin

Huis Tuin

Kleuren van Fuchsia Planten

Fuchsia planten worden gekweekt om hun kleurrijke , tropische zoek bloemen die kan bloeien en massa , het aantrekken van bijen , vlinders en kolibries aan uw tuin . De meeste fuchsia planten zijn vorst mals en daarom in koudere klimaten zijn seizoen geteeld in opknoping manden , containers of als kamerplanten , al zijn er verschillende sterkere rassen die lichte vorst voor landschap gebruik kan dragen. In warmere klimaten , kunnen fuchsia planten groeien jaar rond met een weergave van levendige , opvallende bloemen. Zo aantrekkelijk als de fuchsia bloemen zijn , kan het gebladerte van fuchsia planten ook kleur en visuele rente toe te voegen aan uw omgeving . Groene Leafed

Met duizenden fuchsia plantenrassen , de kleur, de grootte en het uiterlijk van de bloem vervangt het selecteren van de installatie voor zijn bladkleur . De meeste fuchsia planten hebben een complementaire midden-tot donkergroen blad kleur, die de spectaculaire bloemen accenten . Knijp de nieuwe groene blad groei op het einde van je fuchsia stengels om een ​​vollediger gebladerte look voor uw plantengroei te bevorderen .
Lime Green Doorbladerde

Er zijn verschillende soorten van fuchsia planten die bladeren hebben in lime groen , sommige met variaties van lime groen gecombineerd met opvallende kleur. De kleur van de bladeren fuchsia accenten en stelt de helder gekleurde bloemen afgezien van de bladeren . Omdat fuchsia planten gedijen in de schaduw en halfschaduw , groeiende planten met de lichtere , helderdere lime - groen gebladerte kunt het uiterlijk van de bliksem een donkere omgeving van uw tuin of terras geven . Fuchsia Genii is een lime - groene doorbladerde plant of , voor een spectaculaire gebladerte scherm , groeien de rechtopstaande fuchsia autumnale met gouden groene bladeren die zijn getint met oranje en paars .
Geschakeerde Doorbladerde

geschakeerde bladerde fuchsia planten voeg een interessante visuele textuur aan de plant als geheel , het mengen van bladeren en bloemen . De bladeren van een bonte fuchsia omvatten een romige witte kleur met diepe groen . Er kan een vleugje roos of rood op het blad , zoals bij de Tom Westen en Sun Ray fuchsia . De winterharde struik -achtige fuchsia Variegata heeft enigszins ronde bladeren die zijn gescherpt in crème , net als de meer vorst tender Firecracker fuchsia .
Rode Doorbladerd

Verschillende bonte - doorbladerde fuchsia , en een paar lime - groene bladerde , bevatten een blos van rood , roze of pruim in de bladeren , maar een echte fuchsia blad roodachtig ras is moeilijk aan te komen . De Kiwi Sheen fuchsia is een boomachtige plant uit Nieuw-Zeeland met roze- rode bladeren en kaneel - gekleurde schors die in de Verenigde Staten werd geïntroduceerd in 2009 .

Ouderwetse Vaste planten

Het zou moeilijk zijn om een ​​vaste tuinplant die niet uitgebreid is gehybridiseerd door de jaren heen te vinden. Hybriden hebben vaak een hogere ziekteresistentie en langere bloei met grotere meer kleurrijke bloemen . Voor de die -hard vintage tuinman , hoewel, soms een hybride gewoon niet bevredigend. Veel van de oorspronkelijke ouderwetse vaste planten hebben de tand des tijds doorstaan ​​en z

Meer dan ooit