Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Composteren Worms & Luchtdruk

Vermicomposting is een speciaal soort van composteren die rode Wiggler wormen ( Eisenia fetida ) , ook bekend als compostering wormen en andere micro-organismen nodig om afval te composteren in om nuttige organische materialen . Bij het bouwen van een worm boerderij , is het belangrijk om de manier waarop wormen werken begrijpen . Ze zijn zeer gevoelig voor veranderingen in hun omgeving en een plotselinge verandering in vocht , kan de temperatuur of zelfs luchtdruk veroorzaken ze zich te gedragen op onverwachte manieren of een poging om de worm boerderij te ontsnappen . Gesloten bloedsomloop

Veel wormen hebben bloedsomloop , de compostering worm onder hen gesloten . Dit betekent dat hun bloed in schepen en hun hele systeem wordt gepompt door een pomp biologisch , ongeveer zoals onze bloedsomloop werkt . In plaats van een hart , een regenworm heeft vijf aorta bogen , die single- chambered , eenvoudige pompen zijn .
Low Pressure Emergence

Het is goed gedocumenteerd dat wormen hebben de neiging om komen uit de grond tijdens periodes van stabiele of lage luchtdruk . Golfbaan turf managers hebben een oogje op worm activiteiten al enige tijd , omdat wormen op een golfbaan bedoel wormenkeutels op een golfbaan . Dat is niet goed voor je gemiddelde slice , maar het helpt zeker het gras te laten groeien .
Bloeddruk Effecten

Het is moeilijk te zeggen wat is het tekenen van wormen uit de aarde tijdens periodes van lage druk . Het kan zijn dat gedurende deze milieu neigt vochtig zijn . Wormen geen longen en moet ademen door hun huid . Hierdoor moeten ze vochtig blijven te allen tijde of het risico op verstikking.
Druk in het Laboratorium

De reactie van regenwormen aan de atmosferische druk is niet onderzocht in welke significante manier , maar hun neven , hebben het mariene clam - worm onderzocht . Deze wormen hebben ook een gesloten circulatiesysteem en hun lichamen functie in een zeer vergelijkbare wijze . Opgemerkt werd dat langdurige blootstelling van 15 minuten tot atmosferische druk verhoogd opstelling kan de verwijding periode van de bloedsomloop , waardoor sommige dysfunctie . Het is mogelijk dat de worm voelt ongemak in hoge druk omstandigheden en duikt dieper in de aarde om haar lichaam te reguleren .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1002113159.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.