Huis Tuin

Huis Tuin

Heeft Cactus van het vat nodig Nurse Planten

? Nurse planten zijn planten in een ecosysteem dat onderdak te bieden voor jongere , kleinere , het ontwikkelen van planten die zich niet kunnen beschermen tegen milieu-elementen als ze zaailingen . In de woestijn , verpleegkundige planten zorgen voor schaduw voor de ontwikkeling van vatcactussen . Zonder de verpleegkundige plant, zou een vat cactus een moeilijke tijd hebben zich te vestigen in de barre omstandigheden van de woestijn . Zonder verpleegkundige planten , zouden jonge vatcactussen niet in staat zijn aan te slaan in hun omgeving . Cactus van het vat Zaailingen

Barrel cactussen hebben grote , maar zeer ondiep wortelstelsel dat beschermd moet worden totdat zij zijn gevestigd . Jonge vatcactussen kunnen niet overleven op hun eigen , zonder de oprichting van een wortelstelsel ; volledige blootstelling aan de woestijn zon zou ze snel te doden voordat dat gebeurt . Jonge cactus wortels vereisen een soort van bescherming. Wilt u vatcactussen groeien in uw woestijn tuin , probeer het koppelen van de zaailingen met een native bursage struik .
Ironwood Bomen

Ironwood bomen zijn een van de weinige grote bomen die groeien in de woestijn . Ironwood is alleen te vinden in de Sonora woestijn . Het is zeer waardevol als een vat cactus verpleegkundige plant, zoals het verrijkt en koelt de bodem in zijn schaduw . Volgens Pima County , Arizona, de aanwezigheid van de ijzerhoutboom creëert een micro - leefgebied opvang jonge vetplanten en wilde bloemen tegen direct zonlicht , alsmede het verschaffen van lagere oppervlaktetemperaturen , meer organisch materiaal uit haar ontbindend gevallen bladeren en bescherming tegen honger woestijn herbivoren .
Bursage

Bursage is een woestijn plant met een breder bereik dan ijzerhout . Bursage is een struik waarvan de takken vormen een overkoepelende kroon , het beschermen van de jonge planten eronder. Waar grotere bomen of struiken niet aanwezig zijn, kan bursage de dominante verpleegkundige fabriek in haar gebied.
Growing Up

Zodra een vat cactus eigen wortelstelsel heeft vastgesteld , het niet langer nodig het vocht of de schaduw die de verpleegkundige fabriek biedt . Grotere cactus soorten kunnen uiteindelijk ondermijnen de voedingsstoffen en water uit de verpleegkundige plant, waardoor het niet goed en sterven , maar het vat cactus groeit niet zo groot een Saguaro cactus , bijvoorbeeld , en kan samengaan met zijn verpleegster plant. Evenzo , als jonge vatcactussen in de tuin groeien , kunnen ze meer middagzon dan toen ze jong waren weerstaan ​​.

Lantana Ongedierte & Rupsen

Ongeveer 150 soorten lantanas kan worden gevonden groeiend in zowel de woning landschap en in het wild. Lantana bloeit als een vaste plant in USDA Zones 8, 9 en 10 , maar is gegroeid als een jaarlijkse verder naar het noorden . Lantanas , met hun clusters van heldere bloemen , trekken vele soorten kleurrijke vlinders naar de tuin - maar helaas trekken een paar plagen ook. Bladluizen Tiny bladlui

Meer dan ooit