Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Flower Box irrigatiesysteem

Een irrigatiesysteem voor een bloembak kan planten redden van uitdroging . Het kweken van bloemen of groenten in een venster of bloembak is een optie voor bijna iedereen . Zelfs als je een appartement met een zeer kleine buitenruimte , kunt u groene planten groeien in een bloembak met een beetje werk . Met de drukte van een druk leven , het water geven deze dozen op een regelmatige basis kan uit de boot vallen . Een irrigatie systeem elimineert de noodzaak voor de hand drenken. Trickle

Trickle irrigatie is een methode die een begraven slang en een langzaam lekkende proces omvat . Een slangetje wordt geplaatst langs de lengte van de plantenbak onder de grond . De slang is een pomp of directe waterbron bevestigd . Kleine gaatjes in de slang zorgen voor een kleine hoeveelheid water te druppelen wanneer de bron in de " On" positie , het besproeien van de wortel gebieden van de planten . Deze systemen zijn commercieel verkrijgbaar bij tuin -en bouwmarkten . U kunt ook een zelfgemaakte systeem met kleine slangen en een waterpomp te creëren .
Druppel

druppelirrigatie voor een bloembak omvat het gebied ontvangende water druppelsgewijs van een waterbron . Leidingsystemen , uitgevoerd vanaf een kraan of water afvoer , zijn geïnstalleerd om dit soort bloembak irrigatiesysteem bereiken . Een gewone waterslang , snijd om het gebied tussen een buitenkraan en de rand van de doos past, zal werken als de kraan wordt gedraaid op de laagste vrijlating instelling .
Gravity Drip

een primitieve systeem van irrigatie voor een bloembak is een druppelinfuus . Dit systeem omvat het plaatsen van een waterreservoir met een slang hoger dan de bloembak . Water wordt toegevoegd aan de houder en langzaam door een slangetje aan de bloembak beweegt . De controle van dit systeem omvat zeer kleine gaatjes in de lijnen en de toevoeging van water aan de houder . Dit systeem kan worden opgezet om regenwater op te vangen in een buitengebied en dan pijp langzaam aan het vak .
Andere opties

Een irrigatiesysteem voor een bloembak doet niet om leidingen , slangen of commerciële water bronnen betrekken . Het plaatsen van de bloembak onder een dak dakrand of goot met een klein infuus zal de plant van nature water . Een timer op een tuinslang hoofd geïnstalleerd creëert een irrigatie systeem als het in de juiste richting . Het maken van voren of van kleine sleuven in de bloembak zal het water begeleiden van een slang of vallende regen door de doos om alle planten water te geven. Een gewone fles water met minuscule gaatjes geboord in de dop kunnen ondersteboven in de bloembak om een langzame afgifte van water te voorzien worden geplaatst .

Installaties voor de Shadows

tuinen en erven hebben een lichte groei, bloei en zelfs vruchtlichamen van lente tot herfst , met een grote verscheidenheid aan planten keuzes. Alle tuinen zijn niet gelijk , maar, en sommigen kunnen een breed scala van groeiende situaties presenteren . Plant planten zon liefhebbende in het zonnige bedden , maar kies schaduwtolerante struiken , bloemen en groenten voor de schaduwrijke gebieden . G

Meer dan ooit