Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Succulent Containers Zorg

succulente planten slaan water in hun stengels en bladeren . Ze komen in een assortiment van maten, vormen en kleuren . Deze planten vragen weinig zorg eenmaal geplant en vaak beter wanneer verwaarloosd , omdat snel overbewatering doodt hen. Waarin verscheidene succulente planten in containers maakt een minidesert tuin kunt u weer binnen het hele jaar door of buiten , zolang de temperaturen blijven boven de 40 graden Fahrenheit . Het maken van sappige container tuinen vereist slechts een paar items.Things Je
Container nodig
Gazen
Cactus bodem mix
succulente planten
Kleine kiezels of stenen
Decoraties
< br > Toon meer instructies
1

een container met drainage gaten en een lade verkrijgen . Containers gemaakt van poreus materiaal , zoals terracotta , beton of steen , het beste werken voor vetplanten . Deze containers te voorkomen dat de wortels van de sappige 's uit in een plas water . Kopen van 2

Plaats gaas over de drainage gaten . Vul het reservoir met een cactus -achtige bodem mix die snelle afwatering . Laat ongeveer 1 cm van de top van de container .
3

Plaats de vetplanten in de container op verschillende manieren , terwijl ze nog in hun containers bepaalt de beste lay-out. Plaats de vetplanten dicht bij elkaar , omdat ze langzaam groeien en groeien vaak best wanneer druk. Probeer oneven aantal planten en degenen met verschillende optredens.
4

Dig gaten om de vetplanten die gelijkwaardig zijn aan dimensie van hun container zijn begraven . Laat ze niet te planten dieper , als dat leidt tot rot steel . Stevig de grond rond de vetplanten .
5

Voeg een laag van kleine stenen of kiezels op de top van de bodem mix bescherming van de succulente de basis van de stengel en het geven van de container een afgewerkte look . Nemen andere decoraties , indien gewenst, om de container ontwerp te voltooien .
6

Wacht minstens twee dagen na het maken van de sappige container tuin om de planten water . Dit geeft de planten tijd om te herstellen van wordt getransplanteerd .

Over Luchtige lange grassen

Verschillende soorten siergrassen bieden hoogte en vederlicht bloemen. De vederlichte verschijning van de meeste siergrassen komt uit hun bloemhoofdjes . Een van de beste voorbeelden , muhly gras ( Muhlenbergia capillaris ) , heeft roze bloemen zo vederlicht dat ze geven de plant een bijna harige uiterlijk. Siergrassen zijn weinig onderhoud , vaak droogte-resistente en zelden last van ongedierte.

Meer dan ooit