Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Hoe te Harvest Lotus Root

Net als de aardappel , een lotus plant groeit uit knollen . Het is nauw verbonden met waterlelies , maar het wortelstelsel van de waterlelie is een wortelstok , die een horizontale ondergrondse stengel , in plaats van een knol . Terwijl waterlelies lijken te zweven op het oppervlak van een vijver , de lotus plant bloeit boven het water - in sommige gevallen maar liefst 7 meter boven een vijver oppervlak. De lotus is gewaardeerd in China al duizenden jaren als een mooie bloem , bron van voedsel en medicijnen . De knollen van waaruit de lotus groeit lijken op een banaan in hun gladheid , maar kan als vreemd worden gevormd als een zoete aardappel . Wat je nodig hebt
Spade
waden laarzen
Schouder -held collectie zak
Toon meer instructies
1

Doe waden laarzen en slinger de collectie zak over je schouder . Breng de spade met u als u waden in de zichtbare lotus bed in uw vijver .

Reach 2 neer door het water naar de wortels van de lotus planten om je heen te vinden. Sommige delen van de wortel zal glad en smal , terwijl anderen zullen gezwollen zijn . De gezwollen delen zijn de eetbare knollen .
3

Trek de knollen uit en zet ze in je zak . Gebruik de spade om netjes te scheiden van de knollen van de rest van de wortel als je niet gemakkelijk kunt trekken ze op.
4 plakjes lotus wortel kan ook worden gebruikt voor decoratieve en esthetische doeleinden .

Was en droog de ​​knollen voordat u hen voorbereiden om te eten of te herplanten .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1002027129.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.