Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Gebruikt voor Sapote Fruit

Leden van de Rutaceae en Sapotaceae botanische families , met inbegrip van witte zapote , mamey zapote en zwarte sapote , zijn vruchten afkomstig uit Mexico en Midden-Amerika met een beperkte productie buiten deze regio's. Mysterieuze en exotische om nieuwe consumenten , de zapote is gemakkelijk om mee te werken en past zich aan recepten die de zoete vlezig karakter van deze tropische verrassing accentueren . Ijs en sorbets

De geurige oranje-roze vruchtvlees van de mamey sapote of ongekookt vlees van de witte sapote kan worden in ijs verwerkt . Door de verwerking van brokken van twee gepelde witte sapotes met suikersiroop en het citroensap en het mengsel te laten bevriezen , u een sorbet die kan duren tot een maand en serveren vier personen .
Fruitschalen en Salades verkrijgen

Sapotes zijn heerlijk vers eten : je kunt schep het zachte vlees van de mamey sapote of schil een witte zapote , verwijder de zaadjes en slice en eten als je zou een appel . U kunt sapotes mengen met andere tropische vruchten om een ​​verfrissende fruitsalade maken . Bananen , ananas, mango en kokos toe te voegen tegenstelling tot de vla -achtige pulp van de sapote .
Drankjes en Shakes

Pureed zapote vruchten maken verfrissende drankjes en smoothies . De witte sapote is een goede bron van kalium en vitamine C , evenals een eerlijke bron van vitamine A. Wanneer gemengd in gelijke verhoudingen met yoghurt en gemengd met gemalen ijs , een scheutje sinaasappelsap en een beregening van gemberpoeder , de smoothie zorgt voor een energieboost .
puddingen en mousses

een exotisch fruit buiten zijn geboorteland , de zwarte zapote ziet eruit als een tomaat en sport zacht donkerbruin vlees dat je kunt schep met een lepel . De smaak doet denken aan chocolade en kunnen worden gebruikt net zoals bonbons pudding en mousses . Een op de zwart zapote lijnen een kom met plakjes cake en vult de holte met fijngestampte zwarte zapote doordrenkt van brandy . Nadat de schaal is afgekoeld , je unmold de pudding en serveer met slagroom .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1002027098.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.