Huis Tuin

Huis Tuin

Bloemen voor Southwest Florida Gardens

Southwest Florida , bezetten Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 10a door 11a , zal zelfs de meest deskundige tuinders uitdagen . Overmatige hitte , snelle temperatuurschommelingen , droogte , arme grond en aan de kust zout zijn slechts enkele van de voorwaarden die u zal worden geconfronteerd . Weten wat je nodig hebt is het halve werk in het planten van een succesvolle tuin . Full- Sun- Tolerant

Als uw tuin ligt meestal in open gebieden blootgesteld aan de volle zon , zult u planten die zeer warmte - tolerante nodig . De blackberry lelie (Iris domestica ) , geschikt voor het Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 4 tot en met 10 , bloeit van de late lente tot midden van de herfst met vet , rood-oranje bloemen. Chrysanten ( Chrysanthemum grandiflora ) zijn winterhard bloemen groeien in USDA zones 8 tot en met 10a die bloeien in het voorjaar en de herfst. Ze komen in een verscheidenheid van kleuren en zijn uitstekende snij- bloemen. Als u houdt van zachte pastel tinten blauw , roze en lavendel , overweeg zomer leeuwenbek ( Angelonia augustofolia ) . Gebruikt als een jaarlijks in Zuid-Florida , kunnen ze worden gekweekt bijna het hele jaar door . Zinnia ( Zinnia spp . ) Zijn onderhoudsarm bloeiende eenjarigen die aantrekkelijk borderplanten maken . Ze zijn ook geschikt kuipplanten .
Schaduwtolerante

Als uw bloem bed is in een gedeeltelijk zwaar gearceerde gebied , kunt u nog steeds aantrekkelijk bloemen bloeien . Hardy begonia ( Begonia spp . ) Groeien goed in USDA zones 9 tot en met 11 in de halfschaduw en zijn goed geschikt voor patio opknoping plantenbakken en potten . De gouden garnaleninstallatie ( Pachystachys lutea ) springt in het oog met een lange , luchtige gouden spikes . Het gedijt in USDA zones 10 en 11 . Voor iets klassieker , overweeg lopen iris ( Neomarica spp . ) , Met witte , blauwe of gele bloemen u kunt genieten van de lente tot de herfst . Wandelen iris groeien in de zones 8 tot en met 11 .
Droogtetolerante

Het droge seizoen loopt van november tot mei in Zuid-Florida . Met het gebied zandgrond omstandigheden kan de snelle afvoer die zo goed serveert tijdens de natte zomermaanden de dood van veel planten in de winter . Om het nog erger te maken , de stad het water geven beperkingen schoppen in op dit moment , waardoor het nog moeilijker om bij te blijven met water behoeften van uw tuin . Droogte - tolerante planten kan uw tuin op te slaan. In USDA zones 8 tot en met 10 , Afrikaanse iris ( Dietes spp . ) Bloeit het hele jaar door met witte en gele bloemen . Golden dauwdruppels ( duranta erecta ) , gekweekt in USDA zone 11 , sport clusters van kleine bloemen die afdruipen sierlijk buigende takken. Pentas ( Pentas lanceolata ) hebben kleurrijke cluster hoofden van kleine bloemen . Ze groeien in USDA zones 8b tot en met 11 .
Zouttolerante

Als je in een ribben gebied wonen , zout - tolerante planten zijn een must . Strand zonnebloemen ( Helianthus debilis ) kan groeien tot 10 meter hoog . De meeste zonnebloemen zijn eenjarige planten , maar strand zonnebloemen zuiden gegroeid van USDA zone 8 zijn vaste planten . Blauw daze ( Evolvulus glomerata ) verspreidt zich door de tuin met een klein blauw bloeit het hele jaar door , groeien in USDA zones 8 tot en met 11 . Daisy Bush ( Euryops pectinatus ) bloeit de lente tot de herfst in USDA zones 8 tot en met 10 . Lantana ( Lantana spp . ) Is een bodembedekkende met rood , roze , geel , oranje of witte kleine bloemen die goed groeit in USDA zones 8 tot en met 11 . Al deze zoutminnende planten zijn ook tolerant ten opzichte van de zon en droogte en goed aan te passen aan een verscheidenheid van slechte bodemgesteldheid , zodat ze zijn perfect geschikt voor het leven op de Golf .

Kan Paardestaart Riet groeien in Water

? Paardestaart riet ( Equisetum hyemale ) worden ook wel schuren stormloop , marestail , gelede aap gras , paard pijpen of slang gras. Hoewel ze zijn te vinden in droge gebieden zoals velden en weiden , ze liever natte gebieden, zoals vijvers of moerassen . Ze zijn winterhard vaste planten in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 4 tot en met 9 . Hoewel paardestaart riet

Meer dan ooit