Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> heesters >> Content

Hoeveel keer zal een Lilac Bush Bloom

? Meest seringen bloeien een keer per jaar , in het voorjaar , tussen april en juni . Sommige seringen bloeien een keer in het voorjaar en een keer in de herfst, met sporadische bloei in de zomer . Reblooming seringen zijn er al minstens 100 jaar , maar ze rebloom alleen waar de zomers zijn koel en de grond niet te nat en niet te droog . Een nieuw ras , Bloomerang , kan betrouwbaarder rebloom op plaatsen met warme zomers . Superba

Superba Littleleaf sering ( Syringa pubescens , ssp . Microphylla ' Superba ' ) kan uitgroeien tot een struik 6 meter hoog en 10 meter breed zijn. Het heeft roze- roze bloemen in het midden van de lente en , onder de juiste omstandigheden , bloeit weer in de late zomer . Het beste is om bloemhoofdjes besteed onmiddellijk te verwijderen om nieuwe bloemen te stimuleren . Het groeit uit Amerikaanse ministerie van Landbouw planten zone 4 naar zone 7 , maar de zomer bloemen zijn sporadisch tot onbestaande waar zomers zijn heet . Het is de oudste betrouwbare reblooming lila.
Josee

De Josee sering ( Syringa ' Josee ' ) is een dwerg lila , groeit 4-6 meter hoog , met zeer geurige lavendel - roze bloemen . Het werd ontwikkeld in Frankrijk in de jaren 1970 en groeit en reblooms maar liefst vier keer in het koele weer van de Pacific Northwest en Canada . Waar de zomers zijn heet en benauwd het heeft zelden genoeg bloemen in de zomer of herfst opzichtig te zijn . De bloemhoofdjes moeten worden verwijderd voor het te rebloom .
Hange

Tom Wood ontwikkeld Bloomerang ( Syringa " hange " ) voor de Proven Winners Brand in 2009 en het lijkt een verbetering ten opzichte van andere reblooming seringen zijn. Het is klein , 4-5 meter hoog en 3-4 meter breed , en heeft zijn eerste bloemen in het late voorjaar . Het kan opnieuw beginnen bloeien in de zomer en kan bloeien tot de eerste vorst . Hete zomers kan betekenen dat het later bloeit , maar het moet nog steeds rebloom wanneer het weer afkoelt .
Stimuleren reblooming

Seringen kan groeien in de halfschaduw , maar bloem best in de volle zon. Zij geven de voorkeur een leemachtige neutrale tot licht zure grond voor de beste bloemen. Als de struik moet worden gesnoeid direct na de voorjaarsbloeiende om te voorkomen dat het verwijderen van nieuwe bloemknoppen moet worden gedaan . Een kleine hoeveelheid slow release meststof kan worden toegepast in het voorjaar . Niet bevruchten na de vroege zomer als het betaalmiddel groei die zal bevriezen in de winter kan aanmoedigen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1002112851.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.