Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> heesters >> Content

Hoe te verplanten Viburnum Hedges van de grond

Er zijn meer dan 150 verschillende soorten viburnum struiken . De planten , het maakt niet uit welk ras , hebben horizonally groeiende takken bedekt met platte , groene bladeren . In het voorjaar , uiterst kleine bloem clusters hebben betrekking op de lengte van elke stam en verspreiden een sterke geur. Als je een viburnum heg en de noodzaak om het te transplanteren , klaar om een heleboel graven doen . Als de struiken in de heg zijn groot , met een andere persoon te helpen is nuttig . Wacht tot het vroege voorjaar tot de viburnum hedge transplantatie , net als nieuwe groei ontstaat en na dreiging van vorst is over.Things je nodig hebt
Schep
Meetlint
Touw
transplanteren schop
Tarp
Toon meer instructies
1

Kijk rond in de tuin voor een nieuwe aanplant site voor de viburnum haag. Het gebied dient ten volle te gedeeltelijke zon en goed doorlatende grond die vruchtbaar zijn . Kopen van 2

Graaf een nieuwe plantgat dat ongeveer tweemaal de breedte van een van de huidige viburnum met behulp van een schop. Maak het gat ten minste 1 tot 2 meter diep en helling van de zijkanten zachtjes op de bodem van het gat . Meet de huidige afstand tussen elke viburnum struik in de heg en graven extra gaten op dezelfde afstand van elkaar .

Wikkel 3 een stuk touw rond elk viburnum struik in de heg en bind het touw strak genoeg om de takken te verzamelen , maar niet zo strak dat ze breken .
4

plaats een schop in de grond bij de lengte van de verste tak, dat is de geschatte locatie van de kluit . Graaf een 12 - inch - diepe greppel helemaal rond elke heg .
5

Stel de schop opzij en overschakelen naar een verplanten schop , die een langere blad heeft . Schuif het mes in de bodem van de geul en richt deze onder viburnum struik onderaan de struik los . Werk je een weg rond de onderkant van de viburnum .
6

Duw de viburnum struik aan de kant totdat je een tarp kan schuiven onder de kluit . Pak de kant van het zeil en trek het over aan de nieuwe aanplant website .
7

Steek de wortels van de viburnum in het nieuwe gat gecentreerd . Opvulling het gat met grond tot aan de bovenkant van de kluit te bereiken .
8

Transplant elke extra viburnum struik op dezelfde manier totdat u de gehele haag bewegen .
9 < p > Water de bodem onder de nieuwe heg locatie goed totdat het vochtig is op zijn minst een 12 -inch diepte .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1002112702.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.