Huis Tuin

Huis Tuin

Spotted Bladeren op Geraniums

Geraniums bloeien eenjarige en vaste planten gewaardeerd om hun bruisende zomer bloeit . Gevlekte bladeren zijn een symptoom van verschillende aandoeningen , variërend van ziekte tot onderhoudsproblemen . Het onderhouden van planten kracht helpt deze problemen en vroegtijdige signalering helpt hun ernst ervan te verminderen voorkomen . Schimmelziekten

Geraniums zijn vatbaar voor vier schimmelziekten die spotten op blad oppervlakken , geranium roest , grauwe schimmel , Alternaria en Cercospora bladvlekkenziekte veroorzaken . Geranium roest is een ernstige schimmelziekte die klein, licht gele vlekken veroorzaakt op de onderste oppervlakken van de bladeren die uit te breiden en draai roestbruine , infecteren planten bij temperaturen tussen 61 en 70 F. Grauwe schimmel veroorzaakt donkere bruine vlekken op de bladeren , bloesems en stengels van geraniums . Naarmate de ziekte vordert het geïnfecteerde weefsel wordt bruin en sterft . Symptomen van Alternaria en Cercospora blad -spot infecties bestaan ​​uit kleine bruine vlekken met gele halo's rondom de plekken voor infectie. Ernstige infecties veroorzaken bladverlies en chlorose of dood weefsel . Vocht op plantaardige weefsels moedigt alle vier ziekten .
Bacteriële ziekten

Bacteriële bacterievuur is een veel voorkomende en ernstige ziekte van geraniums die bladvlekken als een vroeg symptoom veroorzaken . De ziekte is voorstander van warme, vochtige en natte weersomstandigheden. Symptomen beginnen als kleine , in water geweekt bladvlekken die gezonken bladweefsel te produceren tegen de infectie plaats . Naarmate de ziekte vordert , de vlekken te vergroten en draai donker van kleur , geïnfecteerde bladeren verwelken en vroegtijdige bladval optreedt . De ziekte kan zich verspreiden naar de planten stam , die de gehele plant kan doden .
Onderhoud Problemen

Geraniums zijn vatbaar voor een aandoening die bekend staat als oedeem , die is een water onbalans. Oedeem treedt op wanneer de temperaturen koel , of als de grond is warm en vochtig , maar omliggende weersomstandigheden zijn koel en vochtig . Symptomen van oedeem bestaat uit roestbruine bladvlekken en laesies op blad oppervlakken , blad vergeling en bladval .
Management /controle

Vermijd vocht op geranium bladeren door drenken vroeg in de ochtend en het verhogen van luchtcirculatie door snoeien grote takken om schimmel-en bacteriële ziekten te voorkomen . Verwijder vernietigen geïnfecteerde bladeren van de ernst van schimmel en bacteriële ziekten te verminderen . Fungicide toepassing kan helpen bij het controleren en voorkomen dat ernstige schimmelinfecties van geraniums . Er is geen chemische bestrijding van bacteriële bladvlekkenziekte nadat de infectie optreedt . Voorkoming en beheersing van oedeem door het gebruik van goed doorlatende potgrond , het onderhouden van installaties kracht met de juiste bemesting en water geven en vermijd teveel water .

Hoe te Heuchera Marvelous Marbles uit zaden groeien

Heuchera Marvelous Marbles is een variëteit van Coral Bell vaste planten die winterhard zijn in USDA zones 3 tot en met 9 De plant produceert kleine bloemen in de zomer , en het blad is paars in het voorjaar . , dan verduisterd om het hele seizoen groen . In warme klimaten , kan de plant evergreen als er weinig tot geen vorst . Groeiende Marvelous Marbles uit zaad is eenvoudig . De plant is een

Meer dan ooit