Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> heesters >> Content

Perimeter Heesters

Een volledig gerealiseerd eeuwige landschap is een van de geneugten van het eigenwoningbezit , maar in kaart brengen van een langdurige tuin kan moeilijk zijn. U zult waarschijnlijk een grote aanvulling van blijvende struiken voor de omtrek van uw tuin nodig heeft . Bij het kiezen van hen , overweeg landschap principes en de kenmerken van de afzonderlijke struiken . Locatie

Perimeter struiken kan verschillende vormen aannemen . Aantrekkelijk , geopend gebladerte ingang aanplant ' kan deuren markeren . Hoek aanplant verrekend randen van het huis , met kleine planten toenemende schijnbare grootte en grote bedrijven het huis van zijn grootte te minimaliseren . Overgang aanplant overbruggen die soorten beplanting, het creëren van een ononderbroken lijn van aantrekkelijk groen. Andere perimeter struiken benadrukken en de rand loopbruggen, de oprit en het gazon , en ze helpen een aparte ruimte van de werf uit een ander gebied .
Eventuele Grootte

planten nooit een struik gebaseerd op de maat als je het mee naar huis uit een kwekerij . In plaats daarvan , plant hem gebaseerd op de grootte zal uiteindelijk uitgroeien tot . Als je van een bepaalde struik , maar geen ruimte voor het niet hebben, controleren of het een dwerg versie . Anders kan een vervanger met ongeveer dezelfde loof en seizoensgebonden kenmerken beschikbaar. Om eenheid te behouden , moet een bos van snel groeiende struiken niet worden beplant met struiken die langzaam groeien . Schik ze zo hun groeicijfers zijn ruwweg zelfs , zodat uw landschap in balans blijft .
Seizoensgebonden Interesse

Bij het kiezen perimeter struiken , rekening houdend met elke plant het hele jaar door kenmerken . Hoewel bepaalde struiken mogen samen fantastisch uitzien tijdens de lente en de zomer groeiperiode , kan je een saaie tuin deel van het jaar als ze al hun bladeren verliezen in een keer. Kijk ook eens naar dergelijke kenmerken zoals bloei tijd , herfst kleur , stam kleur , fruit en wilde dieren attractie. Variërend die kenmerken in het hele landschap maakt een betere tuin .
Omgevingsfactoren

Wanneer struiken zullen dicht bij elkaar worden geplant , moeten ze vergelijkbare milieu- eisen. Bijvoorbeeld , nooit groep struiken die tentoonstelling vol - zon met struiken die schaduw nodig hebben nodig hebben . Waterbehoefte van toepassing als goed; Als een aantal van uw struiken vereisen consistente vocht, een warmte - en droogte - liefhebbende struik niet te planten onder hen . Struiken die niet waarderen doorweekte wortels mag nooit worden geplant onder een dakoverstek of op een drainage vlakte , omdat ze waarschijnlijk zullen verdrinken .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1002026849.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.