Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> heesters >>

Heb je nodig om Jute Buxus Struiken

? Bekend om hun formele haag uiterlijk, buxus struiken groeien zo groot en breed als 20 voet , maar worden ook gekweekt als dwerg variëteiten voor informele heuvel landscaping. Buxus behoudt zijn diepe groene tint het hele jaar door , afhankelijk van de cultivar , zoals het gedijt in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 5 tot en met 8 . Met jute rond uw struiken voor de winter bescherming is essentieel voor buxus overleven . Winter is op zijn manier

Buxus voorkeur zowel full - zonlicht en gedeeltelijke schaduw locaties om elke winter te overleven . Zo koud weer sets in , handhaven vochtige bodemgesteldheid te buxus wortels bij een gelijkmatige temperatuur te houden . Mulch rond de struik om vocht te behouden en te reguleren bodemtemperatuur verder . Heeft uw buxus niet bevruchten na midzomer . Nieuwe stengels en bladeren bezwijken voor de winter zon verbranden . In plaats daarvan , laat uw buxus op natuurlijke wijze groeien tot een bossige uitstraling te creëren . Weelderige begroeiing isoleert het komt voort uit strenge winter wind en temperaturen om te voorkomen dat ernstige afsterven .
Shore Up Your Beschermende Muren

Koud, winter wind in combinatie met zon verbranden gemakkelijk schade buxus struiken . Jute 's sterk geweven doek structuur zorgt voor een barrière voor zowel zonnestralen en wind. Met behulp van twee of drie houten palen in de grond rond uw buxus , nieten jute om de steunen aan constante wind te blokkeren . Laat de lijzijde open aan zonlicht en luchtcirculatie blijven . Je wilt niet volledig omsluiten de struik omdat zonlicht moet nog het loof voor de fotosynthese toeslaan . Shade de bush gedeeltelijk uit harde zonlicht boven door het aanbrengen van een jute gedeelte aan de bovenkant van de struik op de inzet ' punten . Snijd een aantal rechthoekige stukken uit dit gedeelte om gedeeltelijke blootstelling aan zonlicht toelaten tot de lente komt .
Bescherm Die Ingemaakte favorieten

Container - gebonden buxus struiken niet uitgebreid hebben bodem om hun wortels te isoleren van koud weer . Omdat buxus komt rustperiode in de winter , moet je niet de plant water heel vaak . Om het vocht nog in de bodem te behouden , wikkel jute rond de pot en zet hem vast met bubble of andere plastic wrap. Duw alle van uw container planten samen in een beschutte omgeving om warmte te besparen of gewoon brengen de planten binnenshuis , indien mogelijk. Optreden als een deken , jute beschermt de wortels tegen koude schade tot warm weer terugkeert .
Helpen uw Transplantaties

Buxus is van nature ondiep gewortelde , waardoor het gemakkelijk te transplantatie voor landschap renovaties . Gebruik jute naar de wortels zijn plaats te houden terwijl u de buxus tussen locaties te verplaatsen ; je wortels beschermen met deze sterke steun . Echter , niet toestaan ​​dat de jute te blijven rond de wortels zoals u het herplanten . Roots niet volledig vastgesteld in de grond indien zij belemmerd door een jute barrière . Schuif de jute van de wortels voor het plaatsen van de buxus in de grond voor een gezondere transplantatie .

Hoe een buxus in de winter snoeien

Buxus hagen lijn woningen en openbare landschappen , lenen elegante vormen aan veel verschillende planten stijlen . Omdat boxwoods mengen gemakkelijk met andere planten , met inbegrip van vaste en eenjarige bloemen , bomen en struiken , ze lijken bijna overal passen . Voer zwaar snoeien op een buxus in de late winter of het vroege voorjaar voor de struik begint weer actief groeit tot groei beschad

Meer dan ooit