Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> heesters >>

Zijn Camelia Giftig voor de mens

? Een tuin vol met heldere bloemen kan prachtig zijn, maar kan ook een gevaarlijke verleiding voor nieuwsgierige kinderen. Volgens de California Poison Control Center , planten zijn een van de belangrijkste boosdoeners bij kinderen onder de zes worden vergiftigd . Als je camelia ( Camellia sp . ) In de tuin of houden ze als kamerplanten , kan je je afvragen of ze moeten gaan om je gezin te beschermen . Toxiciteit Camellia

Camelia's worden beoordeeld door verschillende groepen, zoals de California Poison Center, de Universiteit van Californië en de Universiteit van Connecticut als veilig tuinplanten. Dit omvat de twee meest voorkomende soorten van Camellia in tuinen thuis , Camellia sinensis en Camellia of Thea japonica . Een veilige cijfer betekent dat de plant is niet giftig voor de mens .
Camellia Veiligheid

Juist omdat de bladeren en bloemen van camelia's zijn niet giftig in kleine hoeveelheden , ze kunnen nog steeds een probleem opleveren als een persoon eet een grote hoeveelheid. Camellia sinensis in het bijzonder kan problematisch zijn als een persoon verbruikt te veel bladeren . Bladeren van deze plant worden gebruikt om thee te maken en bevatten cafeïne en andere verbindingen die hartslag kan verheffen , hartkloppingen veroorzaken en zelfs de productie van convulsies . Daarnaast is de leerachtige bladeren van Camellia zijn moeilijk te grondig kauwen en kunnen leiden tot verstikking .
Safe Camellia Care

Hoewel camelia zijn niet giftig , hoe je zorg voor hen kan hen gevaarlijk . Zowel Camellia japonica en sinensis groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw winterhardheid zones 7 tot en met 9 en kunnen binnen worden gekweekt . Of het nu binnen of buiten , kan camelia insect problemen zoals bladluizen , mijten of schaal geconfronteerd . Het behandelen van deze bugs met bestrijdingsmiddelen lagen de bladeren in gif dat vervolgens kan worden geconsumeerd door een nieuwsgierig kind of een volwassene willen thee maken van de bladeren van Camellia sinensis . Voorkom insectenplagen door de groei van uw camelia's in hun optimale teeltomstandigheden zoals goed doorlatende grond en halfschaduw . Als insecten doen verschijnen , waardoor de plant een explosie van water uit de slang weg zal het ongedierte wissen zonder het verlaten van uw planten bedekt met gif.
Camelia & Huisdieren

Volgens de American Society voor de Preventie van Wreedheid tegen Dieren , Camellia japonica is niet giftig voor huisdieren waaronder honden, katten en paarden . De universiteit van Connecticut meldt dat Camellia sinensis is ook toxisch voor huisdieren . Echter, als je huisdieren consumeren van grote hoeveelheden van een van deze planten , moet je ze goed in de gaten voor tekenen van ziekte .

Staghorn Sumac Ziekten

Staghorn sumak ( Rhus typhina ) groeit als een grote bladverliezende heester of kleine boom in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 3-9 , waar het wordt genoten om zijn snelle groei en uitstekende bladeren vallen kleur. Staghorn Sumacs hebben meestal weinig problemen met ziekten of plagen , maar zijn nog steeds mogelijk beïnvloed door een handvol ziekten , vooral als de

Meer dan ooit