Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Plant Basics >> Content

How to Get Rid van Holly Roots

Hollies zijn groenblijvende struiken of bomen die worden gebruikt als grens en specimen planten . Vaak tuinders gekapt hun hulst wanneer de plant is bezweken aan een ziekte of beschadiging. Het is belangrijk om de hulst het wortelstelsel verwijderen om de beschikbare ruimte voor het planten van andere landschap planten of gras te maken. Zo moeten tuinders die willen zode lag over de hulst gebied afslijpen de wortels tot 12 centimeter diep in de soil.Things je nodig hebt
Chainsaw
Onkruidbestrijdingsmiddel
Boomstronkfrees
Toon meer instructies
1

Snijd de stam van de hulst neer op 2 tot 3 centimeter van de grond . Zorg ervoor dat de snede is niveau voor het aanbrengen van een herbicide . Kopen van 2

Spray de stam met een herbicide dat glyfosaat bevat . Door het gebruik van een herbicide te doden uit het hele wortelstelsel , voorkomt u dat de plant ontspruit uit de resterende wortels die eindigen in de bodem . Hollies variëren in hoogte van 6 -inch tot 70 - meter hoge planten ; wortels kunnen zich uitstrekken in de groeiende gebied en diep in de grond .

Drive 3 een stomp slijpmachine om de rand van de hulst stomp . Boomstronkfrees worden verhuurd van tuinieren aanbod winkels . Gebruik de hydraulische hendel om de slijpschijf de lift 3 centimeter van de bovenkant van de stomp .
4

Draai aan het wiel op . Verlaag het wiel zodat het maalt de wortels van links naar rechts . Vooraf de stobbefrees door het optillen van het wiel als je eenmaal hebt afgeslepen de wortels tot 4-12 centimeter diep in de grond .
5

Maal de hele wortelstelsel. Raap het puin te gebruiken als compost of mulch . Vuil toe te voegen aan het gat.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/plant-basics/1002111753.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.