Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Plant Basics >> Content

Hoe trim Lucky bamboe stengels en wortels

Lucky bamboo is niet een bamboe op alle, maar een lid van de Dracaena geslacht . De plant is gelijkaardig in verschijning aan bamboe vanwege de dikke stokken . De plant is ook bekend als lint fabriek vanwege zijn straplike bladeren. Het is een makkelijk te verzorgen plant die wordt verkocht als kamerplant en vaak geteeld gewoon in het water . Alle leden van het geslacht Dracaena kan worden vermeerderd uit houtstekken , dus sla ze bij het afsnijden van de plant. Lucky bamboo vereist slechts trimmen om oude , dode bladeren te verwijderen en wanneer de plant wordt te groot voor haar location.Things je nodig hebt
Snoeischijven
Scherp mes
Entwas
Bottled of regenwater < br >
Toon meer instructies
1

Gebruik zeer scherp snoeiers of mes om de stokken te snijden . Dit zal helpen blessures te voorkomen en scheuren op de stengels . Kopen van 2

Verwijder alle dode bladeren op elk moment door het snijden van de bladstelen of bladstelen uit bij het ​​riet . Zorg niet te snijden in het riet .
3

Snijd de wortels van de plant wanneer verpotten als ze te groot zijn voor hun container te krijgen . Was de wortels elke twee tot drie maanden aan en knip de doden .

Trim 4 uit de top van het riet om de hoogte van de plant verminderen . Gebruik stevige druk met snoeiers of gebruik een scherp mes aan de bovenkant van het riet te verwijderen op het niveau dat u het wilt. Stop de snede met entwas de invoering van ziekten te voorkomen .
5

Plant het riet stekken in flessen of regenwater te root. Prop de stok met stenen om het verticaal houden als het groeit wortels. Ververs het water elke drie tot vier dagen om de opbouw van bacteriën te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/plant-basics/1002111724.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.