Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Plant Basics >> Content

Hoe te Zieke Kamerplanten Cure Met Peroxide

Een van de belangrijkste ziekten die kamerplanten invloed is schimmel , dat is vaak een symptoom van wortelrot veroorzaakt door teveel water . Zodra de schimmel zich ontwikkelt in de bodem en de wortels , verspreidt door bodem en uitdagend te controleren . Een effectieve oplossing voor het behandelen van zieke planten is het aanbrengen van een verdund mengsel van waterstofperoxide . De peroxide heeft een dubbele functie om zowel extra zuurstof naar de wortels en de bodem pathogens.Things je nodig hebt
35 procent waterstofperoxide
Water
Pitcher of lege melkkan
Spoon < vernietigen br > Plastic kwekerij pot
Spray fles
Toon meer instructies
1

Vul een kruik of een schone lege melkkan met 2 gram van waterstofperoxide . Als u de behandeling van een hydrocultuur plant of eetbare vegetatie , substituut food-grade waterstofperoxide in hetzelfde percentage . Kopen van 2

Voeg 1 liter lauw water een pitcher of kruik en meng de twee ingrediënten up grondig . Voor de werper , roer het met een lepel en meng de kan door het vervangen van de kap en schudden gedurende 30 seconden.

Verplaats 3 de kamerplant buiten of naar een wastafel en kijk onderaan van de pot te waarborgen afwateringsgaten aanwezig zijn . Verwijder zo nodig de plant en plaats deze in een tijdelijke plastic kwekerij pot met drainage gaten .
4

Giet de verdunde waterstofperoxide mengsel door de top van de bodem langzaam te doordrenken en blijven gieten totdat het eruit begint te lopen vanaf de bodem van de pot .
5

Giet de resterende oplossing in een spuitfles en spuit het gelijkmatig op alle bovenste delen van de bladeren en de stengel .
6

Laat de planten buiten of in de gootsteen totdat er geen water meer stroomt uit de bodem .
7

Herhaal dit proces een keer de bodem uitdroogt in de pot en daarna tot geen tekenen van ziekte of rot is gedetecteerd .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/plant-basics/1002111484.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.