Huis Tuin

Huis Tuin

Paddestoelen van het noordoosten

Noch planten noch dieren , paddenstoelen bezetten hun eigen koninkrijk als een van de mysteries van de natuurlijke wereld, en wat weinig zichtbaar is van hen boven de grond is vaak onderdeel van een veel groter netwerk van filamenten genoemd hyfen die overspannen een paar centimeter of meerdere hectare. Het classificeren van paddestoelen als tot regio kan een beetje lastig , echter, zoals de kleurrijke schimmels zich niet aan geografische grenzen , wat betekent dat een soort gevonden in het centrum van Indiana ook kan groeien in de noordelijke delen van Maine . Paddenstoel Soorten

Het noordoostelijke deel van de Verenigde Staten beschikt over meteorologische , milieu-en ecologische omstandigheden die de ideale omstandigheden voor paddestoelen ontwikkeling. De combinatie van koude winters en warme , vochtige zomers samen met habitatdiversiteit wordt het podium voor de groei van een groot aantal soorten die zich voortplanten door middel van sporen in de lucht . Paddenstoelen nemen vele vormen , met inbegrip van doppen met kieuwen , zoals de Indigo melkachtige ( Actarius indigo ) , of zonder kieuwen , zoals de rubberen kop ( Galiella rufa ) , vingers , zoals de kroon getipt koraal ( Artomyces pyxidatus ) , sneeuw schimmel ( Tremella fuciformis ) , die een klein hoofd van wit blad sla , en oor - vormige soorten die groeien op boomschors en op rottende stronken lijkt.
Edible Species

Onder de duizenden paddenstoelen gevonden in het noordoosten van de Verenigde Staten die over het algemeen veilig om te eten , voorbeelden zijn cantharel ( Cantharellus cibarius ) , zwart ( Morchella elata ) en geel ( Morchella esculenta ) morel , honing paddestoel ( Armillariella mellea ) , koning bolete (Boletus edulis ) , oesterzwam ( Pleurotus ostreatus ) , zwart trompet ( Craterullus fallax ) , weide champignon ( Agaricus campestris ) , shaggy manen ( comatus ) , kip van het bos ( frondosa ) , parasol ( Lepiota procera ) en paars - sporige puffball ( Calvatia cyathiformis ) .
giftige Species

Northeastern paddestoelen die zijn ingedeeld als zeer vergiftig bij naturalist John Root onder meer de dood cap ( Groene knolamaniet ) , het vernietigen engel ( Amanita virosa ) , vliegenzwam ( Amanita muscaria ) , dodelijke Galerina ( Galerina autumnalis ) en jack - o'-lantern ( Omphalotus olearius ) . Sommige van deze van een sterke gelijkenis met eetbare paddestoelen , die gemakkelijk kan leiden tot verkeerde identificatie , die fataal kunnen blijken . De jack- o'lantern , is bijvoorbeeld een hanenkam look-alike .
Belangrijke Waarschuwing

Om te voorkomen vergiftiging , niet paddestoelen innemen uit het wild . Kopen champignonbroed uit betrouwbare bedrijven. De Noord-Amerikaanse Mycologische Vereniging benadrukt de gevaren van de consumptie van champignons voor dat ze goed zijn geïdentificeerd en distribueert een poster gedrukt in verschillende talen die leest " plukken en eten van wilde paddestoelen Can Kill You! "


Hoe maak je een Leatherleaf vareninstallatie

De Leatherleaf varen groeit laag bij de grond en geniet van een plekje in de schaduw , waardoor het een ideale bodembedekker voor donkere gebieden van de tuin . Plant het rond waterpartijen , in schaduwrijke struiken bedden en grensgebieden of massaal naar het hele jaar door groen toe te voegen aan uw tuin . Zijn symmetrische , driehoekige bladeren toe te voegen dimensie toe aan bloem arraignments

Meer dan ooit