Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een container voor Grass Build op een Balkon

Na een lange dag wandelen in schoenen op harde vloeren , het is leuk om je tenen krullen in een weelderige bed van gras. Maar riskeren gebroken glas en doggy -do bij de lokale openbare park is niet de beste manier om een ​​avond van ontspanning beginnen . Zet uw balkon in een van uw eigen persoonlijke park door het installeren van een vloer container voor gras of bodembedekkers . De container wordt vuil , grind en gras in toom te houden , zonder beperking van ruimte voor extra containers en outdoor decorations.Things je nodig hebt
Meetlint
2 - door - 4 boards
Saw
Boor < br > Schroeven
1 -inch multiplex
Boring beetje
Douche panbekleding
Schaar
nietpistool
Priem
Gravel
Turf
Toon meer instructies
1

Meet de breedte van het vloeroppervlak waar de doos zal worden gevestigd . Snij twee 2 - door - 4s aan de breedtemaat ; dit zijn de breedte stukken . kopen van 2

Meet de lengte van het balkon vloeroppervlak. Trek 4 centimeter van de meting. Bijvoorbeeld , als het gebied 4 meter breed en 8 meter lang , aftrekken 4 centimeter van de lengte te 7 feet 8 inches maken . Snij twee 2 - door - 4s deze lengte ; dit zijn de lengte stukken

Leg
3 de twee breedte stukken evenwijdig langs de breedte van het balkon vlak tegen de muur en hoeken . ; tegen de 2 -by - 4s op zodat ze rusten op de 2 - inch side .
4

Plaats de lengtestukken tegen de wand langs de lengte van het vloeroppervlak zodat de nerven , de afgesneden einden , in contact staan ​​met het gezicht graan van de breedte stukken .
5

vervoer het hout van het balkon om uw werkruimte houden van de 2 -voor - 4s in dezelfde rechthoekige opstelling . Rijden twee schroeven in elke hoek ; drijven de schroeven door het gezicht korrel van de breedte stukken en in het kopse van de lengtestukken .
6

Snijd een stuk triplex de breedte en lengte van het balkon vloeroppervlak . Als het werken met smalle multiplex , snijd het vel in twee delen . Bijvoorbeeld een 10 - by - 8 - meter vloer te dekken , cut twee 5 - door - 8 voet vellen .

Place 7 de vellen op de rechthoek 2 - door - 4 . < Br> 8

Drive schroeven langs de omtrek van de triplex te bevestigen aan de 2 - door - 4s . Plaats een schroef om de 3 centimeter .
9

Bevestig de saaie beetje aan de boor . Boor acht 1/4 inch gaten in de multiplex voor iedere 1 vierkante meter ruimte ; deze zorgen voor drainage . Strooi de gaten over de plaat waarbij 2 tot 3 centimeter tussen elke hole .
10

een stukje douche liner Snijd 4 centimeter langer en breder dan het vloeroppervlak onder het vak .

11

Draai de doos over , zodat de multiplex is aan de onderkant .
12

Leg de liner in het midden van de doos . Strijk de voering van het midden naar de zijkanten van de doos , zodat het bos in de hoeken . Plaats een paar nietjes langs elke kant boord om de liner aan de zijkanten zijn plaats te houden .
13

Strijk de voering van het centrum van de doos naar de hoek . Houd het materiaal in de hoek terwijl je lift , plooi en vouw het eigen risico. Vouw het overtollige materiaal naar een kant en nieten tegen de 2 -voor- 4s om het te houden op zijn plaats .
14

Prik de liner met een priem . Plaats gaten over de gaten in de multiplex om de drainage te vergemakkelijken .
15

het gras container naar de veranda Move en zet het neer.
16

de container met turf Fill of de groei van uw eigen gras. Overweeg langs de bodem van de container met een 1 -inch laag grind om de drainage te vergemakkelijken en te voorkomen dat wortelrot .

Hoe te Logs Turn Into Plantenbakken

Liefhebbers van een rustieke stijl genieten vaak meubels en inrichting opgebouwd uit natuurlijke , niet gemalen logs. Ambachtslieden gebruiken logs om stoelen, tafels , lattenbodems en bankjes creëren . Breid uw liefde van volledig hout om uw tuin door de derving van geprefabriceerde bloempotten voor zelfgemaakte log planters . Zelfgemaakte log planters hebben onvermijdelijk een onbehouwen kwalite

Meer dan ooit