Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Buiten kweken >> Content

Over Schimmel op Gardenias

Gardenia ( Gardenia angusta ) staan ​​bekend om de geurige geur van hun bloemen en rijke groene bladeren . De plant is zeer veel aandacht en toewijding . Verschillende vormen van schimmel regelmatig vallen de gardenia , maar de meeste van deze schimmels kunnen worden geregeld door ervoor te zorgen dat de omringende bodem niet te natte . Echte meeldauw

Echte meeldauw , een ziekte die wordt veroorzaakt door de schimmel Erysiphe polygoni , treft de bladeren van een gardenia produceren van een witte of grijze schimmel poeder dat als kleine vlekjes en geleidelijk groter worden , die de hele gardenia initieert blad. Het bereiken van een piek in de late zomer , kan de ziekte veroorzaken bladeren voortijdig te laten vallen . Verwijderen en zieke takken en afgevallen bladeren te vernietigen om verspreiding van de infectie te voorkomen . U kunt ook echte meeldauw bedienen door de juiste spatiëring van de planten om een goede luchtcirculatie te bevorderen .
Wortelrot

Een verscheidenheid van schimmels aanval gardenia wortels produceren van de aandoening die bekend staat als root rotten. Deze schimmels veroorzaken verval van de wortels te schakelen niet goed toevoeren van water en voedingsstoffen naar de rest van de gardenia . Dientengevolge , de bladeren beginnen te verkleuren , verwelken en vallen van de plant. Soms zijn deze aandoeningen aanwezig zijn aan een zijde van de gardenia . Voorkom wortelrot door ervoor te zorgen dat de plant niet te zitten in overdreven bewaterd bodem .
Cankers

De schimmel Phomopsis Gardeniae produceert stam kankers , donkere laesies die vorm de stengels omringd door eelt weefsel met een opstaande rand . De kankers kan ook verschijnen op bladeren of wortels . De schimmel beweegt in de gardenia via wonden aan de plant , met schimmelsporen gemakkelijk verspreiden via regen of beregening . Cankers veroorzaken de bladeren te verwelken , geel en voortijdig vallen . Minimaliseren van het aantal verwondingen aan een gardenia is van vitaal belang in het voorkomen van deze ziekte .
Roetdauw

Grauwe schimmel is een aandoening die wordt veroorzaakt door schimmels die zich aangetrokken voelen tot de gardenia , omdat van de aanwezigheid van honingdauw , collecties van uitwerpselen afgezet door insecten die de plant bewonen . Het resultaat is een collectie van zwarte , poederachtige schimmel die eruit ziet als roet en omvat de bladeren . De schimmel zelf ofwel het plantenweefsel of ziekte veroorzaken aantasten, kan alleen worden geregeld door de insecten die de honingdauw storten . Roetdauw kan verminderen de totale kracht van de plant .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/outdoor-growing/1002110798.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.