Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Buiten kweken >> Content

Hoe te Dutchman's Pipe groeien van Cutting

The Dutchman's pipe is een wijnstok die 25-30 voeten kan groeien in de hoogte met een spreiding van 5 tot 10 meter . De 1 - tot 2 - inch , buisvormige bloemen trekken vliegen en muggen . Zodra de insecten worden aangetrokken in de bloem van het bedorven vlees ruiken , worden ze gevangen door de kleine haartjes binnen. De Nederlander pijp bloeit van mei tot juni en wordt vaak gebruikt als een dekmantel voor serres of schermen . Propageren van de Nederlander pijp door het nemen van stekken in de vroege spring.Things je nodig hebt
snoeischaar of een scherp mes Goedkope 4 - inch potten
Potgrond
wortelhormoon
Potlood Helder plastic zak
Toon meer instructies
1

Onderzoek de Nederlander pijp wijnstok op zoek naar de stengels met nieuwe groei of zacht hout . Te zien of een stengel is zacht hout , buig de stengel terug . Zacht hout buigt gemakkelijk en niet snap of breken . Dit is wat je nodig hebt voor je snijden kopen van 2

Snij een 4 - . Tot 6 - inch stuk van het naaldhout stengel . Plaats het uiteinde van de steel in een natte papieren handdoek , zodat het niet uitdroogt .
3

Fill 4 - inch potten met potgrond . Potgrond wordt verkocht bij de meeste thuis tuincentra , of u kunt uw eigen maken door het combineren van gelijke hoeveelheden compost , turf en perliet .
4

Bevochtig de bodem met water . Laat het water weglopen uit de bodem drainage gaten .
5

Verwijder de bladeren van de stengels , maar laat de bovenste twee of drie bladeren .
6

Bevochtig de bodem einde van het snijden in een glas water . Schud het snijden om het overtollige water te verwijderen .
7

Dompel het natte uiteinde in wroeten hormoon. Tik op het einde met uw vinger of aan de zijkant van de doos om het overtollige beworteling hormoon verwijderen.
8

Maak een gat met de stompe uiteinde van een potlood en steek het uiteinde met wroeten hormoon in de gat. Stevig de grond rond de stek met uw vingers .
9

Plaats een doorzichtige plastic zak over de pot en zet de pot in een helder venster , maar niet in direct zonlicht .
10

Controleer het snijden om de andere dag en het water de bodem als het droog is . De grond moet vochtig vochtig gehouden worden , maar niet of het snijden zal rotten.
11

Inspecteer het knipsel voor wortels of nieuwe groei na een maand . Trek voorzichtig aan het snijden om te controleren op wortels. Als je weerstand voelt , hebben de wortels gevormd. Verwijder de doorzichtige plastic zak . Als het snijden trekt gemakkelijk uit de bodem , hebben de wortels niet gevormd en het meer groeit tijd nodig .
12

Transplant de Nederlander pijp in een 6 - inch pot gevuld met potgrond . Blijven groeien in de pot nog twee maanden voor het transplanteren van het in de grond .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/outdoor-growing/1002110670.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.