Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Buiten kweken >> Content

Boom Tussenruimte voor Panamint Nectarine Trees

Panamint nectarine ( Prunus persica nucipersica ) is een bladverliezende fruitboom in de plantenfamilie Rosaceae . De boom is het meest geschikt voor Californië en de warmere streken van het zuidoosten van de Verenigde Staten . De Panamint nectarine boom niet een zware winter chill vereisen . In het voorjaar presenteert de boom geurige roze en witte bloemen , gevolgd door een zoete eetbare vruchten . Het is belangrijk om voldoende ruimte te bieden bij het planten van Panamint nectarine bomen . Tussenruimte

Panamint nectarine bomen groeien tot een hoogte van 15 tot 30 voet op de vervaldag. De kruin van de bomen is meestal zo breed als de hoogte van de boom . Bomen planten 20 tot 25 meter uit elkaar om ruimte voor de bomen te rijpen zonder inmenging toestaan ​​. Niet plant de bomen in de buurt van gebouwen , hekken of nutsleidingen .
Groei

Het compacte formaat van de Panamint nectarine boom is geschikt voor thuis tuinen, alsmede boomgaard aanplant . Op maat te behouden en nieuwe groei te stimuleren , nectarines vereist zwaar snoeien . Panamint nectarinebomen beginnen vruchten af ​​te werpen als ze 3-4 jaar oud . Zij zullen grotere gewassen dragen en bereiken een maximale productiviteit op acht tot 12 jaar .
Fruit

De Panamint nectarine is een middelgrote tot grote sappig fruit . De smaak is zoet en heerlijk . Panamint nectarines zijn een hardsteen ras met grote , rode huid fruit en stevig, geel vruchtvlees . Nectarines worden vers gegeten , gebruikt in ijs , taarten en shortcake of gekookt in lekkere jams , siropen en sauzen .
Teelt

Een populaire warm klimaat variëteit met een uitstekende productie , Panamint nectarines groeien het best in de Verenigde Staten ministerie van Landbouw zones 5 tot en met 9 . Ze bloeien in de volle zon en doen het best in voedzame , goed gedraineerde , zandige leem bodem met een pH-waarde van 4,5 tot 7,5 . Tolerant van warmte en vochtigheid , nectarines moeten regelmatig water tijdens periodes van droogte .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/outdoor-growing/1002110567.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.