Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Buiten kweken >> Content

Hoe to Kill Moss & Korstmos in Garden Bedden

Voor hoveniers, mos en korstmos kan zowel een lelijke ergernis of een ernstig probleem , afhankelijk van de ernst . Mos kan plantengroei belemmeren door de overname te veel tuin ruimte . Korstmossen kan onnodig gewicht veroorzaken op de boomtakken van uw tuin , en uiteindelijk leiden tot werkelijke schade aan uw boom zo niet behandeld . Door het nemen van de nodige maatregelen om de groei van mos en korstmos beheren in uw tuin, kunt u helpen handhaven van een gezondere omgeving voor de planten die u wilt groeien naar growing.Things je nodig hebt
Schoffel
Tiller < blijven br > snoeischaar
IJzer sulfaat
Troffel
Soil sample kit
Kalk Koffiedik
elementair zwavel
mest
Compost
Toon meer instructies
Kill Moss
1

Schraap alle zichtbare mos off van het bodemoppervlak in uw tuin . Mos heeft geen wortels , zodat het vanaf de grond kan worden verwijderd gemakkelijk en netjes . Kopen van 2

Maak de bodem door zachtjes te bewerken het. Wees voorzichtig het wortelstelsel van uw planten niet te vernietigen in het proces. Mos gedijt in verdichte bodem .
3

Verwijder alle bronnen van schaduw hangen over de tuin . Mos groeit het best in schaduwrijke gebieden .

Leg
4 down ijzersulfaat rond alle plekken waar het mos groeide. Dit ijzer verbinding zal de nieuwe mos en eventuele resterende sporen te doden.
Kill korstmossen
5

Onderzoek de behoeften van de bomen in uw tuin die korstmossen groeien op hen hebben . Ontdek juiste pH en stikstof niveaus . Korstmossen hebben veel zonlicht om te groeien en zullen ze niet krijgen als gebladerte van de boom is dik genoeg .

Onderzoek 6 hoe compact de bodem rond de bomen . Als u een zeer harde tijd het graven in de bodem rondom de boom , is er een goede kans dat de boom is een harde tijd breidt haar wortels ver genoeg om de nodige voedingsstoffen te bereiken .
7

Maak de bodem met een helmstok , en wees voorzichtig om geen van de bestaande wortelstelsel beschadigen .

Verzamel 8 grondmonsters met behulp van een steekproef verzamelen kit. Stuur de monsters in een commercieel laboratorium voor voedingsstoffen en pH testen . Sommige bomen hebben een bodem nodig met een hogere pH dan anderen , en het stikstof niveau moet verschillend zijn , afhankelijk van de boom.
9

Stel de pH en voedingsstoffen niveau om de boom beter te passen , en het loof moet verbeteren in de tijd en rijden het grootste deel van de korstmossen . Lime Aan de bodem van de pH of koffiedik en elementaire zwavel verhogen om de pH te verlagen . Stikstof niveaus kan worden verhoogd door het toevoegen van stikstofhoudende mest of compost aan uw tuin.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/outdoor-growing/1002110520.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.