Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> orchideeën >> Content

Hoe om te groeien Paphiopedilum

Leer hoe je Paphiopedilum binnen te kweken , zodat u een prachtig bloeiende orchidee hele jaar lang. De Paphiopedilum , ook bekend als de Slipper orchidee , groeit in de wildernis van India , maar kan overal binnenshuis worden gekweekt , zolang het de juiste zorg. De nieuwe groei van de orchidee zal minstens een bloem of meer weer te geven . De bloemen kunnen zo lang als zes weken vullen de lucht met een zoete fragrance.Things je nodig hebt
Helder potSoilOrchid meststof
Toon meer instructies
1

Bereid de bodem met een deel perliet en vier delen sparschors . Water toe te voegen aan de schors te bevochtigen voordat u de perliet toevoegen. Kopen van 2

Gebruik een duidelijke pot met een drainage lade eronder. Plaats de bodem mengsel in de pot ongeveer halverwege .

Plaats 3 de pantoffel orchidee in de grond en dek af met de resterende mengsel . Niet strak klopje neer .
4

Afzien van het water geven te veel tot je de plant bloeien . U moet de orchidee op een plek met weinig licht tot het begint te tekenen van nieuwe groei laten zien .
5

Verplaats de orchidee naar een gebied met indirect zonlicht na het planten tekenen van nieuwe groei . Water als nodig is , maar niet te houden de bodem vochtig . Het moet vochtig met water in de opvangbak voor de vochtigheid .
6

Gebruik de orchidee meststof een per maand , maar snijd de aanwijzingen in de helft . Als de aanwijzingen vertellen dat je een eetlepel van kunstmest gebruiken , maken het 1/2 el plaats .
7

Spoel de wortels ongeveer om de twee maanden . In plaats van bemesting een maand , voert het water via de bodem in een gootsteen , zodat het zout deposito's van de meststof worden gewassen uit de grond . Het zout opbouw zal rotten de wortels .
8

Houd de temperatuur 's nachts op ongeveer 55 graden en overdag temperaturen van ongeveer 70 tot 80 graden .
< br >
From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1002110460.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.