Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> orchideeën >> Content

Hoe maak je Pot een Paphiopedilum

De delicate bloemen van een gezonde orchideeënplant voeg een verfijnde en tropisch tintje aan een indoor woonkamer. Een populaire en relatief lage onderhoudskosten soort is de paphiopedilum , in de volksmond "Lady Slipper . " Veel orchideeën in hun natuurlijke habitat groeien op rotsen of aan de bast van bomen . De wortel systemen zijn ideaal voor gleaning vocht en voedingsstoffen uit de lucht, maar zijn niet goed uitgerust om te gaan met grond microben . Een goede bodem -less medium en jaarlijks verpotten is de eerste stappen om het kweken van een gezonde paphiopedilum . Verpotten een keer per jaar of wanneer de wortels beginnen te groeien over de rand van de pot.Things Je
Bodem - minder schors potgrond nodig mengen
Toon meer instructies
1 < p > Selecteer een pot die dezelfde grootte of 1-2 centimeter groter dan de houder van uw orchidee is in verhoging van de grootte van de pot altijd met niet meer dan 2 centimeter bij elke verpotten . Kies een pot die meerdere drainage gaten heeft in de bodem. Kopen van 2

Vul het onderste derde deel van de pot met een bodem -loze medium, zoals boete of medium den schors of andere schors mix .

3

Schuif de kluit uit de pot . Plaats een hand rond de basis van uw orchidee en draai voorzichtig de pot op zijn kop , totdat de kluit glijdt gratis . Wees voorzichtig niet te laten vallen en breken de delicate stengels.

Plaats
4 het wortelstelsel in de nieuwe pot en houd het zo dat de basis van de stam is ongeveer 1 /2 tot 1 cm onder de lip van de pot . Stel het niveau van de dennen schors mix totdat de orchidee kan rusten op de juiste hoogte ondersteund.
5

meer van de schors mix Toevoegen aan de pot rond het wortelstelsel totdat het paphiopedilum wortelstelsel is volledig omringd door de bodem -less mix . Druk zachtjes om de onderneming van de oppervlakte .
6

Breng water aan de nieuw gepot paphiopedilum totdat het sijpelt uit de drainage gaten . Plaats de pot in een gootsteen compleet leeglopen voordat u uw orchidee om zijn vaste plek .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1002110333.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.